• PostNord kirje 2€ (toimitusta seurataan alkaen 4 €)
  • Nopeat toimitukset Ruotsin varastostamme
  • Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

 PostNord Kirje 2€

 Posti vain 4€

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Apple Watch tekee arjesta huomattavasti helpompaa. Älykellon avulla voit mitata pulssin, lukea ostoslistaa kaupassa, lukea ja vastata viesteihin sekä vastaanottaa puheluja. Voit tehdä kellosta persoonallisen ja räätälöidä sitä lataamalla erilaisia sovelluksia, kuten treenisovelluksia ja karttoja. Voit saada mahdollisimman paljon irti älykellosta hankkimalla siihen Apple Watch -lisätarvikkeita. Täältä löydät paljon erilaisia tarvikkeita, kuten innovatiivisia latausasemia, kaapeleita ja paljon muuta. Etenkin laturi on tärkeä varuste kellolle, vaikka Apple Watchin akun kesto onkin 18 tuntia. Kun kelloa käytetään koko päivän esimerkiksi treeneissä ja muualla, on hyvä, että sen voi asettaa latausasemaan, kun pääset vihdoin kotiin pitkän päivän päätteeksi. SkalHuset.fi tarjoaa paljon erilaisia latausvaihtoehtoja. Meiltä löydät esimerkiksi tyylikkäät ja käytännölliset latausasemat Pitakalta. Nämä latausasemat on helppo kytkeä seinäpistokkeeseen, ja sitten asetat vain kellon lataustasolle, jolloin lataus alkaa automaattisesti.

Tarjoamme myös monipuolisia latureita, joilla lataat paitsi Apple Watchin, myös iPhonen ja AirPodsit. Unohda nyt turha sotku eri latureiden kanssa ja johtojen etsiminen, ja pidä koti tyylikkäänä ja siistinä –  latausaseman avulla. Meiltä löydät myös langattomat Sandberg-laturit, jotka tarjoavat 3-in-1-ratkaisuja. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että voit ladata kolmea laitetta yhtä aikaa. Jos yöpöydälläsi on vain vähän tilaa, Spigenillä on Apple Watch -teline, jossa on tilaa kellolle. Laturi ei vie juuri yhtään tilaa ja voit ripustaa kellon pystysuoraan, joten voit käyttää suosikkisovelluksiasi, vaikka kello onkin latautumassa.

Saa enemmän irti Apple Watchista lisätarvikkeilla

Apple Watch on suunniteltu tekemään arjesta helpompaa ja se tarjoaakin paljon fiksuja ja innovatiivisia ominaisuuksia. Tiesitkö, että kello voi esimerkiksi varoittaa sinua, jos sydämen rytmi sattuisi nousemaan tai laskemaan liikaa? Voit myös käyttää kellon GPS-ominaisuutta, kun olet juoksemassa tai ajat autolla. Treenaajalle kellolla on paljon annettavaa esimerkiksi pulssimittarin, askelmittarin a ja treenipäiväkirjan muodossa.

Voit myös seurata untasi Apple Watch -älykellolla. Voit helposti seurata unen laatua, katsoa milloin olet herännyt, liikkunut yöllä ja kuinka nopeasti olet nukahtanut. Haluatko herätyksen aamulla? Apple Watch hoitaa senkin puolestasi antamalla hienovaraista värinää, jonka tunnet ranteessa. Kyllä, tämän älykellon toiminnot ovat melkein loputtomat ja tulet todennäköisesti käyttämään kelloa koko päivän, joka päivä. Varmista siksi, että kello on aina ladattuna ja valmis. Tilaa langattomat latausasemat tai käytännölliset latauskaapelit, joissa on magneettinen levy toisessa päässä. Asetat vain kellon levylle ja se latautuu automaattisesti magneetin avulla.

Tuote on lisätty ostoskoriisi