• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Samsung Galaxy A71 Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy A71 -puhelinkuori voi olla erittäin yksinkertainen ja edullinen vakuutus onnettomuuden sattuessa. Suojaavan toiminnon lisäksi Galaxy A71 -kuori on myös tapa ilmaista käyttäjän persoonallisuutta. Jotkut haluavat Galaxy S20 -puhelimen kuoren kuviollisena, kuten marmorisena, pilkullisena tai oikeastaan millä vain kuviolla. Jotkut haluavat yksinkertaisia mustia varusteita, kun taas toiset haluavat Samsung Galaxy A71 -kuoren näyttävällä suunnittelulla, joka erottuu joukosta. Hieman edullisempien ja yksinkertaisempien kuorien lisäksi löydät meiltä Skalhusetista paljon tunnettujen merkkien kuoria. 

Valikoimastamme löytyy puhelinkuoria myös eri materiaaleista valmistettuina, kuten TPU, silikoni, PU-nahka ja aito nahka. Tavoitteenamme on myös pystyä tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ympäristöystävällisiä kuoria. Tämä on asia, joka on aina ajankohtainen, kun mietitään kaikkea matkapuhelinkuorten kuljetuksesta aina niiden myyntiin asti, jolloin tavoitteena on ajatella kestävästi ja ekologisesti. Jos olet hieman kömpelö ja sinulla on tapana pudotella tavaroita, on meiltä saatavana myös Samsung Galaxy A71 -kuoret, jotka ovat kestävämpiä ja iskunkestäviä, mikä suojaa puhelintasi paremmin, kun pudotat sen ennemmin tai myöhemmin. Nämä kuoret suojaavat puhelinta myös haastavissa työolosuhteissa. 

Riippumatta siitä, mitä etsit, SkalHuset.fi on täällä auttamassa sinua. Jos et ihmeen kaupalla löytäisi etsimääsi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@SkalHuset.fi, jossa autamme sinua mielellämme! 

Tuote on lisätty ostoskoriisi