• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy Note 10

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Kun Samsung julkaisi ensimmäisen Note-puhelimen useita vuosia sitten, monet ihmiset nyrpistivät nenäänsä eivätkä ymmärtäneet miksi kukaan haluaisi niin suuren näytön. Aikaa kului, ja kun nyt tarkastelee markkinoilla olevia matkapuhelimia, alkuperäisen mallin näytön koko oli jopa pienempi kuin nykypäivän huippumalleissa.

Nyt Samsung on saavuttanut Note-sarjassaan mallin numero 10, ja mitä Samsung Galaxy Note 10 sitten tarjoaa? Näyttö on jopa 6,3 tuumaa 1080 x 2280 resoluutiolla, jolloin ppi on noin 401. Näytössä on myös HDR10+ -tuki, ja sitä suojaa Corning Gorilla Glass. Sisältä löytyy kahdeksanytiminen suoritin, runsas 8 Gt RAM-muisti ja 256 Gt tallennustilaa. Laitteessa ei ole paikkaa ylimääräiselle muistikortille. Takana on kamera, jossa on jopa kolme linssiä hieman erilaisilla ominaisuuksilla. Yksi on esimerkiksi ultrawide-linssi, jossa on 16 megapikseliä. Sormenjälkitunnistin löytyy taas näytön alareunasta, aivan kuten S10:ssä, ja puhelin ladataan tietenkin USB Type-C -liittimen kautta, kuten useimmat puhelimet nykyään. Muuten mallista löytyy yleisiä ominaisuuksia, kuten Bluetooth, GPS ja niin edelleen. Notessa on lisäksi Dolby Atmos -äänentoisto.

Samsung Galaxy Note 10 Suojakuori

Koska Note 10 -puhelin on lanseerattu hiljattain, sen hinta on erittäin korkea. Suojakuori on melkein siis pakko hankkia. Jos ostat tällaisen lippulaivapuhelimen, saat maksaa siitä paljon, ja siksi on hyvä hankkia myös suojakuori laitteen suojaksi. Puhelimen kuori ei tietenkään takaa sitä, etteikö laite voisi rikkoutua vahingon sattuessa, mutta suojakuori auttaa estämään pahimmat vahingot. Täältä löydät suojakuoria tunnetuilta merkeiltä, kuten Urban Armor Gear (UAG), Spigen, Tech21 ja Samsung.

Samsung Galaxy Note 10 Suojakotelo

Jos suojakuori ei ole se, mitä olet hakemassa, löydät meiltä myös puhelinkoteloita. Suojakoteloa, jossa on korttilokeroita, kutsutaan myös lompakkokoteloksi. Näissä voit säilyttää sekä matkapuhelinta, kortteja että käteistä kätevästi samassa paikassa. Suojakoteloiden hyödyllinen ominaisuus on etuosa, joka suojaa myös näyttöä. Puhelinkoteloista on saatavilla useita eri värejä, muotoja ja materiaaleja, kuten kovamuovia ja aitoa nahkaa. Tech21 tarjoaa myös paremmin iskuja kestävän kotelon, jonka nimi on Evo Wallet.

Löydät SkalHusetilta myös näytönsuojia Galaxy Note 10:lle, esimerkiksi merkiltä Copter. Jos sinulla on kysyttävää Samsung Galaxy Note 10:n lisätarvikkeista, ota meihin yhteyttä chatin, messengerin, puhelimen tai sähköpostin kautta!

Tuote on lisätty ostoskoriisi