• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 12 Näytönsuojat

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Emme voi kyllin muistuttaa näytönsuojan merkityksestä uudelle iPhone 12 -puhelimellesi, mutta tiedät varmaan, kuinka paljon uudet näytöt maksavat tänä päivänä. Näytönvaihto voi maksaa parista kympistä aina satoihin euroihin. Näytönsuoja onkin halpa vakuutus, halvin, jonka voit puhelimellesi hankkia. Jos iPhone 12 -puhelimessasi on näytönsuoja, se suojaa näyttöäsi ikäviltä vahingoilta. Nykyiset näytönsuojat ovat niin hienoja, että hädin tuskin  huomaat sellaista puhelimessasi. Ne eivät vaikuta älypuhelimesi toimintaan, toisin kuin vanhemmat muoviset kalvot, jotka vaikeuttivat puhelimen käyttöä. 

Kaikki SkalHusetin näytönsuojat on valmistettu karkaistusta lasista tai muovista. SkalHuset hankkii suojakalvoja ja näytönsuojia useilta eri tunnetuilta valmistajilta, kuten Copter, Spigen, ZAGG ja Terrapin, vain muutamia suosittuja valmistajia nimetäksemme. Meille tärkeintä on tuotteiden laadukkuus ja kestävyys, joka ohjaa valikoimamme hallintaa. Valikoimastamme löytyy aina vaihtoehtoja edullisimmista kalvoista arvokkaampiin, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon iPhone 12 -puhelimesi näytön suojaksi. Useimmat suojakalvot ovat lisäksi yhteensopivia suojakuorten ja suojakoteloiden kanssa, joten saat suojattua iPhone-puhelimesi kauttaaltaan, mitä luonnollisesti suosittelemme. Normaalisti kannattaa tilata sekä näytönsuoja että suojakotelo tai suojakuori puhelimesi suojaksi. Puhelimesi näyttö on tärkein osa suojattavaksi, sillä ne ovat herkkiä ja usein aika arvokkaita korjata. Rikkinäinen näyttö on ikävä yllätys ja varsinkin iPhone 12 -puhelimen näyttö saattaa olla todella kallis korjata. Näytönsuoja on siis paras vakuutus, jonka voit puhelimellesi ottaa.

Hanki näytönsuoja iPhone 12 -puhelimeesi SkalHusetilta vaikka samantien! Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin ja jos tilaat arkena ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme tilauksesi vielä samana päivänä. Jos sinulla tulee ostoksistasi tai tuotteistamme jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme joko chatin, Facebookin tai sähköpostin avulla. Asiakaspalvelumme tavoitat osoitteesta support@SkalHuset.fi. Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista. Muistathan, että valikoimastamme löydät myös näytönsuojat muihin puhelimiin. Meiltä löytyy soveltuvia tuotteita iPhone-, Samsung-, Huawei-, Sony-, OnePlus- ja Motorola-merkkisiin älypuhelimiin. Jos etsit jotain tiettyä tuotetta, etkä meinaa sitä löytää, ole rohkeasti yhteydessä. Tervetuloa SkalHuset.fi-verkkokauppaan!

Tuote on lisätty ostoskoriisi