• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 8 Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 8 Kuoret

Täältä löydät todella ison valikoiman iPhone 8 -puhelimen suojakuoria! Tarjonnastamme löydät varmasti mieleisesi suojakuoren. iPhone 8 -suojakuoremme on saatavilla lukuisissa eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa. Tuotteita löytyy usealta eri tuotemerkiltä, kuten Apple, Love Mei, Otterbox, Spigen, UrePart, Cafele ja paljon muuta.

Löydät valikoimastamme suojakuoria eri värisinä, kuten musta, valkoinen, vaaleanpunainen, ruusukulta, vaaleanpunainen ja monia muita värejä. Suojakuoria löytyy TPU:sta, kovamuovista, PU-nahasta ja aidosta nahasta valmistettuina. Meiltä löydät suojakuoria, joita hädin tuskin huomaa, kun ne ovat kiinni puhelimessa. Meiltä löytyy iskunkestäviä suojakuoria, jotka suojaavat puhelintasi vähän rajummallakin käytöllä. Valikoimastamme löytyy myös suojakoteloita, joissa on telinetoiminto, joka helpottaa videoiden tai elokuvien katselua puhelimeltasi. Jos tarvitset korttitaskullista puhelimen kuorta tai koteloa, tutustu kattavaan valikoimaamme, löydät sieltä varmasti etsimäsi.

Suosituin iPhone 8 -puhelimen suojakuoremme ovat yksinkertaisia ja läpinäkyviä TPU-kuoria, joiden läpi puhelimesi näkyy ja voit edelleen esitellä puhelimesi upeaa väriä samalla, kun puhelimesi on suojattu naarmuja, halkeamia ja muita ikäviä yllätyksiä, kuten putoamista, vastaan. Suojakuoret eivät anna 100 % suojaa, mutta ne vähentävät merkittävästi puhelimelle aiheutuvia vahinkoja, jos puhelin sattuu esimerkiksi putoamaan. Kovamuovinen kuori saattaa haljeta, mutta se suojaa silti puhelintasi vaurioilta. Toinen uskomattoman suosittu kuori on Spigenin slim armor -kuori, joka suojaa puhelintasi kasvattamatta sen kokoa tai painoa. Ja sisäänrakennettu jalustatoiminto on pelkkää plussaa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi