• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy S10 Suojakuori

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy S10 julkaistiin markkinoilla 20. helmikuuta vuonna 2019. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa Samsung esittelee konfettien ja fanfaarien saattelemana uudet matkapuhelinmallit huippusuositussa S-sarjassaan. Ennen kuin eri puhelinvalmistajat esittelevät huippumallinsa, niistä liikkuu aina paljon huhuja ja innostusta, jotka kiihtyvät lanseerauspäivän lähestyessä. Tälläkin kerralla kohu on ollut arvoisensa, ja nyt voit ostaa huippusuositun Samsung Galaxy S10 -kuoren meiltä SkalHusetilta. Galaxy S10 -puhelimen suojakuori istuu uuden laitteesi ympärille kuin nakutettu heti ensimmäisestä päivästä lähtien, sillä kuoret on valmistettu tarkasti matkapuhelimen mittojen mukaan. Valitsetpa sitten kovamuovista, TPU:sta, PU-nahasta tai aidosta nahasta valmistetun kuoren, tulet olemaan tyytyväinen Galaxy S10 -suojakuoreesi. Meillä on suuri valikoima Galaxy S10 -puhelinkuoria, joten uskomme, että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Meillä on S10-puhelimen lisätarvikkeita suosituilta valmistajilta, kuten Otterbox, Spigen, UAG (Urban Armor Gear), Zagg ja Copter, sekä tietenkin Samsungin alkuperäistuotteita.

Samsung Galaxy S10 -puhelimen suojakuoresta on moneksi. Monet hankkivat kuoren suojaksi tapaturmien varalta. Valitettavasti matkapuhelimen suojakuori ei takaa sitä, etteikö puhelimesi voi mennä rikki esimerkiksi laitteen pudotessa, mutta siitä on toivottavasti jotakin hyötyä tässä tilanteessa. Toinen suosittu käyttötarkoitus on luurin koristeleminen suojakuorien ja muiden puhelinsuojien avulla niin, ettei se näytä samalta kuin naapurilla. Matkapuhelimesta on yleensä saatavilla vain muutama värivaihtoehto, minkä vuoksi suojakuori on täydellinen, kun haluat tehdä puhelimesta omannäköisesi. Ehkä haluat yksinkertaisen yksivärisen kuoren tai kenties katu-uskottavan kuvioinnin. Tai valitse mieleisesi hahmo silmäteräksesi. Tietenkin on myös käytännöllisiä Galaxy S10 -suojakoteloita, joissa on taskut maksukorteille. Voit jättää lompakon kotiin ja käyttää kaikkia korttejasi helposti ja sujuvasti vain matkapuhelimen avulla.

Muista kuitenkin, että jos haluat hyödyntää langatonta latausta, kaikki kuoret eivät välttämättä tue sitä niiden paksuuden vuoksi. Laita meille viestiä sähköpostilla tai chatissa ennen tilaamista, jos toiveissasi on tämä ominaisuus. Me autamme sinua mielellämme!

Tuote on lisätty ostoskoriisi