• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 13 Mini Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 13 Mini Suojakotelot 

Tutustu laajaan valikoimaamme suojakoteloita iPhone 13:lle osoitteessa SkalHuset.fi. Koteloiden lisäksi löydät meiltä myös edullisia ja klassisia suojakuoria sekä näytönsuojia. Tarjoamme nopean toimituksen ja jos teet tilauksen ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme pakettisi vielä samana päivänä! Löydät tyyliisi sopivan kotelon käyttämällä verkkosivustomme suodatustoimintoa. Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Meillä on laaja kokemus, jonka jaamme mielellämme kanssasi. 

Käytännölliset suojakotelot iPhone 13 Minille 

iPhone 13 Mini tarjoaa sinulle käytännöllisen puhelimen, joka mahtuu taskuun ja jolla on luonnollisesti samat korkeateknologiset ominaisuudet kuin muilla iPhone 13 -sarjan malleilla. Tämän puhelimen avulla olet aina valmis sujuvaan, hauskaan ja sosiaaliseen elämään. Nauti upeasta kamerasta, pidemmästä akunkestosta ja tyylikkäästä, modernista muotoilusta! iPhone 13 Mini helpottaa elämääsi monin eri tavoin, joten se ansaitsee rinnalleen laadukkaat lisätarvikkeet ja ennen kaikkea suojakotelon, joka suojaa laitetta ja pidentää sen käyttöikää. Osoitteesta SkalHuset.fi löydät useita erilaisia suojakoteloita, jotka sopivat iPhone 13 Mini -laitteeseesi. Valikoimassamme on käytännöllisiä lompakkokoteloita, jotka eivät vain suojaa puhelintasi iskuilta ja osumilta, vaan niissä voit myös säilyttää maksukortteja, käteistä ja ajokorttia samassa kotelossa. Säästä tilaa laukussa ja säilytä kaikki tärkeät asiat yhdessä paikassa! 

Muita tärkeitä puhelintarvikkeita osoitteesta SkalHuset.fi 

Käytännöllisten suojakoteloiden lisäksi löydät valikoimastamme myös suojakuoria. Puhelimen suojakuorella suojaat matkapuhelimesi takaosaa ja voit valita omasi monista väreistä ja malleista! Tuunaa puhelimesi persoonalliseksi ja helpota samalla oman puhelimesi tunnistamista. Valikoimastamme löytyy myös erilaisia näytönsuojia, jotka asennat helposti näytölle suojaamaan puhelimen etuosaa naarmuilta ja halkeamilta. Näytönsuojan avulla onnistut säilyttämään näytön ehjänä ja kauniina pitkään ja vältät huolen puhelimen rikkoutumisesta, jos se putoaa maahan. Ehjä näyttö takaa myös huomattavasti paremman iPhone 13 Minin jälleenmyyntiarvon. Löydät valikoimastamme myös kaapeleita, latureita, adaptereita ja muita fiksuja lisätarvikkeita iPhone 13 Mini -puhelimeesi. Löydä tarvitsemasi tuotteet ja tee tilauksesi jo tänään!

Tuote on lisätty ostoskoriisi