• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone Xs Max Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone XS MAX Kotelot


Ota etumatkaa ja osta uusi suojakotelo Apple iPhone XS MAX -puhelimeesi. Valikoimastamme löydät korkealaatuisia suojakuoria ja näytönsuojia järkevään hintaan. Applen iPhone XS MAX on todellinen high-tech-puhelin, joten haluat varmasti varjella sitä viimeiseen asti.

Minkälaista suojakoteloa etsit?
Olemme tietoisia siitä, että ihmiset pitävät erilaisista asioista, sillä yksikään ihminen ei ole samanlainen kuin toinen. Puhelimissa on sama tilanne - ne ovat yksilöitä. Siksi olemmekin panostaneet laajaan valikoimaan, jotta laajalle joukolle ihmisiä ja puhelinmerkkejä löytyisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa. iPhone XS MAX on yksi näistä puhelinmalleista, jolle meiltä löytyy kattavasti tarvikkeita, kuten:

    Puhelimen suojia
    Puhelimen suojakoteloita
    Lompakkomallisia suojakoteloita


Näemme tilanteen urheilusuorituksena jahdatessasi täydellistä näytönsuojaa puhelimellesi. Jos tilaat täydellisen värisen ja juuri itsellesi sopivan puhelimen suojakuoren ennen klo 16.00 - lähetämme sen samana päivänä.

Tuotemerkkimme
Sinulla tulisi puhelimen omistajana olla mahdollisuus löytää itsellesi täydellinen suojakuori ilman ylimääräistä hankaluutta. Siksi tarjoammekin laajan valikoiman erilaisia kuoria erilaisiin mieltymyksiin sopien. Tässä on kolme pidetyintä merkkiämme:

Baseus
Baseus on todellinen puhelinten suojakuorimarkkinoiden jättiläinen. Siksi olemmekin heidän ylpeä yhteistyökumppaninsa. Osta kauttamme ainutlaatuisia ja laadukkaita puhelimen suojakuoria, jotka on valmistettu karkaistusta lasista. Älä unohda tutustua heidän myös Touchable Case -suojakuoreensa.

DUX DUCIS
Dux Ducis -merkin tavoitteena on valmistaa elegantteja ja tyylikkäitä puhelimen suojia kustannustehokkaaseen hintaan. Siksi olemme tietenkin heidän upeiden tuotteidensa jälleenmyyjä. Jos etsit pientä piristystä arkeen, kokeile kullanväristä skincase-koteloa DUX DUCIKSELTA.

Apple
Me SkalHusetilla rakastamme Applea. Ja siksi, että sinä olet täällä ja etsit suojakuorta uuteen iPhone XS MAX -puhelimeesi - uskomme, että löydät sen. Applen tuotteet ovat tyylikkäitä, toiminnallisia ja tarkoitettu Apple-tuotteiden omistajille. Apple on muun muassa mestari Wallet Case -suojakoteloiden valmistamisessa. Jos pidät iPhone XS MAX -puhelintasi suuressa arvossa, voit hankkia todella tyylikkään suojakotelon, joka toimii myös korttilompakkona.

Älä unohda...
Että saat kauttamme muitakin tarvikkeita iPhone XS MAX -puhelimiin, kuten langattomia latureita ja telineitä!

Tuote on lisätty ostoskoriisi