• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

USB-C USB-C Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

USB-kaapeleita on saatavilla valtava kirjo, ja uusin lisäys tarjontaan on nimeltään USB Type-C. USB-C tulee korvaamaan monet eri liitännät tulevaisuudessa. Uuden USB-mallin kaapelia voi käyttää eri tarkoituksiin, ja uuden teknologian myötä se on todella USB-kaapeleiden edelläkävijä. Jos tarvitset USB-kaapelin tehokkailla ominaisuuksilla, USB Type-C on todennäköisesti etsimäsi kaapeli.

SkalHuset.fi tarjoaa USB Type-C -kaapeleita, ja tällä hetkellä meillä on laaja valikoima erityyppisiä kaapeleita useilta eri valmistajilta, kuten Samsung, Smartline, Huawei, Usams, Vivanco, Sony, XQISIT, Nomad, Baseus, Xtorm, Kanex ja Richmond & Finch. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Kun ostat Type-C-kaapelin meiltä, voit tuntea olosi turvalliseksi. Saatavilla on myös USB Type-C -pikalatauskaapeleita niille, jotka kaipaavat nopeampaa latausta. Jos olet tyytyväinen tavalliseen perinteiseen latauskaapeliin, se toimii hyvin tavallisen USB Type-C -kaapelin kanssa. Löydät kaikki erilaiset tuotteet valikoimastamme!

USB Type-C on siis kaikkein uusin USB-liitäntöjen kaapeli. Se on hieman pienempi ja kapeampi kuin perinteinen USB-A. Suurin ero Type-C-mallin ja muiden USB-kaapelimallien välillä on se, että voit liittää sen kummin päin tahansa. Kaapelia ei siis tarvitse käännellä löytääksesi oikean suunnan, koska oikeaa tai väärää suuntaa ei ole. Itse kaapelin sisällä on suuri määrä pienempiä johtoja, jotka kulkevat koko USB Type-C -kaapelin läpi. Eri Type-C-kaapeleilla voi olla erilaisia ominaisuuksia, joten on tärkeää, että otat selvää, mitä toivot kaapeliltasi ennen sen tilaamista. Nykyään kaikkien USB Type-C -kaapeleiden on pystyttävä käsittelemään 3A ja jopa 60 W, mikä voi olla hyödyllinen tieto ennen tilaamista. Jotkut kaapelit voidaan sertifioida 5 A:n ja 100 W:n asti, jolloin voit yhdistää USB-kaapelilla myös yhteensopivan tietokonenäytön. Tietynlaisten Type-C -kaapeleiden avulla voit liittää nykyään myös yhteensopivia näytönohjaimia.

Jos mielessäsi on tietty USB Type-C -kaapelia koskeva kysymys, voit lähettää viestiä asiakaspalvelullemme täällä, SkalHuset.fi-sivustolla. Olemme tavoitettavissa sekä chatin että sähköpostin välityksellä, ja autamme mielellämme kysymystesi kanssa. Jos jokin tietty tuote puuttuu valikoimastamme, voit aina kertoa siitä meille, jotta voimme löytää sinulle jotain sopivaa. Me olemme täällä sinua varten, tervetuloa SkalHuset.fi-sivustolle!

Tuote on lisätty ostoskoriisi