• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Kuulokkeet

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Kuulokkeet ovat meidän mielestämme tärkein tarvike, jonka voit hankkia puhelimellesi. Korkealaatuiset kuulokkeet voivat viedä sinut aivan omaan maailmaan hyvän musiikin, jännittävän äänikirjan tai hauskan podcastin kanssa. Kuulokkeet ovat myös välttämättömyys, jos matkustat julkisilla liikennevälineillä, käyt kuntosalilla tai kun siivoat. 

Kuulokemarkkinat näyttävät täysin erilaiselta nyt kuin mitä ne olivat muutama vuosi sitten, jolloin pystyi valitsemaan langattomien tai johdollisten kuulokkeiden väliltä. Kuulokevalikoima on nyt huomattavasti laajempi ja monipuolisesta tarjonnasta löytyy varmasti juuri sinulle sopivat kuulokkeet. Etsitkö kestäviä kuulokkeita treeneihin, tai käytätkö kuulokkeita pääosin äänikirjojen kuunteluun ollessasi kävelyllä? 

Meiltä SkalHusetilta löydät laajan valikoiman erilaisia kuulokkeita monelta tunnetulta tuotemerkiltä, monessa eri värissä ja eri hintaluokissa – jotta juuri sinä löydät itsellesi täydellisesti sopivan vaihtoehdon. Urbanista on yksi suosituimmista merkeistämme. Heidän tuotteensa ovat erittäin korkealaatuisia, mutta saatavilla hyvään hintaan. Kuulokkeita löytyy myös monessa tyylissä ja värissä. Urbanista on lisäksi ruotsalainen tuotemerkki! Meiltä löydät myös alkuperäiskuulokkeita eri valmistajilta, kuten Apple, Samsung ja Sony, jotka sopivat täydellisesti saman valmistajan laitteisiin. 

Meillä on tietenkin myös perinteisiä langallisia kuulokkeita, mutta suosittelemme niin kutsuttua True Wireless -mallia. Kaikki nämä kuulokkeet ovat täysin langattomia, mikä antaa sinulle ennennäkemättömän vapauden, jollaista et tiennyt tarvitsevasi. Voit unohtaa sotkeutuneiden johtojen selvittämisen joka kerta, kun haluat kuunnella musiikkia tai podcastia. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä puhelimen lentämistä maahan, jos johto sattuisi jäämään kiinni johonkin. Voit myös jättää puhelimen toiseen huoneeseen, mutta silti kuunnella suosikkimusiikkiasi – ilman keskeytyksiä. Once you go wireless, you never go back.

Mitkä true wireless -kuulokkeet sinun kannattaisi valita? Jos puhelimesi on iPhone, AirPods on luonnollinen valinta. Molemmat tuotteet ovat Applen valmistamia ja toimivat näin ollen saumattomasti yhdessä. Myymme toisen sukupolven AirPodseja, jotka voit ladata tyylikkäillä langattomilla latureilla, jotka löydät myös valikoimastamme.

Jos sinulla on Android-puhelin tai iPhone, mutta et halua maksaa liikaa kuulokkeista, meillä on luonnollisesti myös monia muita true wireless -kuulokkeita. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Urbanista London -mallia, jotka on saatavana neljässä eri värissä. London-kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, jotta ne tarjoavat mahdollisimman hyvän äänikokemuksen. Jos olet aktiivinen henkilö, joka rakastaa treenaamista, Jays m-Seven -kuulokkeet ovat täydelliset sinulle. Nämä true wireless -kuulokkeet ovat nimittäin vedenkestävät ja täydelliset niin sateisille juoksulenkeille kuin hikisiin salitreeneihin. Kätevän kosketussäätimen ansiosta voit hallita musiikkia ilman, että joudut poimimaan puhelinta taskustasi.

Riippumatta siitä onko valintasi on-ear-kuulokkeet tai in-ear-malli, tulet todennäköisesti löytämään etsimäsi laajasta valikoimastamme. Miksi et kokeilisi true wireless -kuulokkeita JVC-tuotemerkiltä? Tai ehkä sinua houkuttelevat Skullcandyn on-ear-kuulokkeet? Monet valikoimassamme olevista kuulokkeista ovat saatavilla useassa upeassa värissä, jotta löydät juuri omaan tyyliisi sopivat kuulokkeet.

Tuote on lisätty ostoskoriisi