• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Samsung Galaxy S22 Plus Näytönsuojat

Samsung Galaxy S22 Plus Näytönsuojat

Näytönsuoja on tehokas ja edullinen investointi arvokkaan älypuhelimen suojaamiseksi ja sen käyttöiän pidentämiseksi. Saat käytännöllisen näytönsuojan karkaistusta lasista tai muovikalvosta, joka suojaa näyttöä naarmuilta ja halkeamilta heikentämättä puhelimen suorituskykyä ja toimintoja. Näytönsuojan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että näyttö vaurioituu, kun laitat sen laukkuun, reppuun tai taskuun. Useimmat näytönsuojat voidaan yhdistää myös puhelimen suojakuoren tai -kotelon kanssa. Tervetuloa tilaamaan näytönsuoja Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimeen!

Iskunkestävä näytönsuoja Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle

Tarjoamme muun muassa erittäin tehokkaan näytönsuojan Galaxy S22 Plus -puhelimeen, joka on valmistettu vahvasta ja kestävästä materiaalista. Itse asiassa sama materiaali on suunniteltu sotilaskäyttöön ja se kestää sekä alhaisia että korkeita lämpötiloja. Muovikalvo on helppo kiinnittää puhelimen näyttöön, ja tarjoaa erittäin hyvän suojan näyttöön kohdistuvia iskuja vastaan heikentämättä kuitenkaan näytön kosketustoimintoa tai sormenjälkilukijaa. Näyttö säilyttää myös kuvanlaatunsa ja selkeät värinsä ja koska näytönsuoja on myös koteloystävällinen, voit yhdistää sen haluamaasi suojakuoreen tai -koteloon.

Tilaa edullinen näytönsuoja helposti ja turvallisesti verkosta

Arvokkaan älypuhelimen haavoittuvin osa on näyttö, ja lasi naarmuuntuu tai halkeilee helposti. Näytön vaihto on usein kallista ja asia, jota useammat pyrkivät välttämään. Siksi näytönsuoja on erittäin hyvä sijoitus. Näytönsuoja on suhteellisen edullinen, helppo kiinnittää ja tarjoaa tehokkaan suojan. On ehdottomasti helpompaa ja edullisempaa ostaa näytönsuoja kuin vaihtaa näyttö! Joissakin näytönsuojissa on myös käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten häikäisynesto, privacy glass -yksityisyyslasi ja sinivalosuodatin. On tärkeää, että näytönsuoja sopii täydellisesti puhelimen näyttöön, jotta saat hyvän suojan ilman, että näytön suorituskyky heikkenee. Täältä löydät näytönsuojat Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle. Osoitteesta SkalHuset.fi saat laadukkaita tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä aina edullisin hinnoin ja nopeilla toimituksilla. Jos tilaat uuden näytönsuojan ennen klo 16.00, lähetämme sen vielä samana päivänä. Tervetuloa ostoksille ja jos sinulla on kysyttävää, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Tuotetta
Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Tuotemerkin

  • Show more
Displaying 18 of 18 results
Displaying 18 of 18 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi