• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Sony Xperia 5 - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Fiksut varavirtalähteet, erinomaiset kuulokkeet, Kuoret ja paljon muuta. Vie puhelimesi uudelle tasolle ja hyödynnä sen kaikki uskomattomat ominaisuudet käytännöllisten Sony Xperia 5 -lisätarvikkeiden avulla. Meiltä löydät paljon erilaisia tuotteita, joilla voit hyödyntää puhelimesi ominaisuuksia. Tee arjestasi mukavampi hankkimalla muun muassa käytännöllinen puhelinteline autoon – erinomainen silloin, kun tarvitset GPS-reittiohjeita tai haluat kuunnella musiikkia automatkan aikana. Tyylikkäät Pitaka-latausasemamme ovat myös erinomainen sijoitus, eikä sinun tarvitse enää koskaan etsiä laturin johtoa tai pistoketta puhelimen lataukseen. Asetat vain puhelimen latausasemaan ja se latautuu automaattisesti sopivalla virralla. Erityisesti latausasemia on saatavana monissa eri tyyleissä ja malleissa, kuten anti slip -pinnalla. Monipuolisten latausasemien avulla on mahdollista ladata kaikkea matkapuhelimesta tablettiin ja langattomiin kuulokkeisiin ja jopa Nintendo Switchiin!

SkalHuset.fi tarjoaa paljon erilaisia Sony Xperia 5 -lisätarvikkeita, kuten erilaisia komponentteja, jotka parantavat äänentoistoa. Valikoimastamme löytyy markkinoiden parhaimpia kuuloketuotemerkkejä, kuten JVC, Urbanista, Skullcandy ja Jays. Meillä on paljon erilaisia kuulokkeita, ja riippumatta siitä, onko valintasi langattomat kuulokkeet, in-ear vai on-ear tai perinteiset johdolliset kuulokkeet, meillä on  jotain jokaiselle, jotta voisit saada eniten irti puhelimestasi.

Tee elämästä hauskempaa Sony Xperia 5 -lisätarvikkeiden avulla

Mitä olisikaan puhelin ilman tyylikästä ulkonäköä? Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima Sony Xperia 5 -suojakuoria ja -koteloita, joilla voit vaihtaa puhelimesi ulkonäköä niin paljon kuin haluat. Tarjoamme myös monia käytännöllisiä kuoria ja koteloita, joiden avulla säilytät kortteja ja seteleitä yhdessä puhelimen kanssa. Treenaaja arvostaa urheiluranneketta, jonka voi yhdistää matkapuhelimeen. Meillä on monia erilaisia tarvikkeita, jotka jättävät kätesi vapaiksi, kun olet lenkillä tai kuntosalilla. Valikoimastamme löydät paljon arkea helpottavia Sony Xperia 5 -lisätarvikkeita, jotka ovat paitsi fiksuja, myös edullisia. Täältä saat käytännölliset telineet ja pidikkeet, jotka ovat täydellisiä, kun haluat katsoa videoita tai elokuvia, mutta samalla pitää kädet vapaina. Tai jos tarvitset puhelimen pystysuoraan asentoon lukiessasi reseptiä.

Toinen käytännöllinen yksityiskohta, jota monet käyttäjät arvostavat, on puhelinrenkaat. Ne kiinnitetään kuoreen tai puhelimen takakanteen, ja ne antavat tukevamman ja varmemman otteen puhelimestasi. Renkaat vakauttavat puhelimen myös silloin, kun otat selfieitä, luet e-kirjaa tai selaat puhelinta esimerkiksi sohvalla. Nyt sinun ei tarvitse enää pelätä puhelimen putoamista kasvoille, jos selaat sosiaalista mediaa sängyssä. Tilaa suosikkisi Sony Xperia 5 -lisätarvikkeista ja maksimoi käyttökokemuksesi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi