• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Samsung Galaxy A21s - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Tutustu kaikkiin Samsung Galaxy A21s -lisätarvikkeisiin! Täältä löydät kaikenlaisia tarvikkeita ja varusteita, joilla teet elämän Samsungin kanssa entistä hauskemmaksi. Lisätarvikkeet löydät kategorioittain, kuten esimerkiksi Kuoret, Kotelot, kuulokkeet ja laturit, sekä kaapelit, johdot, adapterit ja paljon muuta. Monet kaipaavat helpotusta arjen haasteisiin ja hankkimalla sopivat lisävarusteet puhelimeesi voit tehdä elämästä hieman helpompaa. Kokeile esimerkiksi langatonta laturia, jonka löydät Samsung Galaxy A21s -lisätarvikkeiden joukosta. Langaton laturi on laturi, joka liitetään pistorasiaan. Kun laturi on kytketty, sinun tarvitsee vain asettaa puhelin latausasemaan, jolloin se latautuu automaattisesti. Tämäntyyppiset tuotteet ovat erittäin suosittuja, etenkin henkilöillä, jotka vihaavat johtoja ja kaapelisotkuja.

Toinen käytännöllinen ja edullinen tuote on joustava puhelinjalusta. Useimmat meistä käyttävät puhelinta lähes kaikkeen: laskujen maksamiseen ja rahan siirtämiseen, nettishoppailuun, musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun. Jotta sinun ei tarvitse istua puhelin kädessä, kun katsot suosikkisarjoja Netflixiltä tai videoita YouTubesta, suosittelemme hankkimaan käytännöllisen puhelinjalustan. On olemassa pelkkiä jalustoja, ja sitten on olemassa käytännöllisiä suojakuoria ja koteloita, joissa on sisäinen jalusta. Kun kätesi tarvitsevat taukoa, voit helposti asettaa puhelimen pystysuoraan tai vaakasuoraan asentoon ja rentoutua.

Hanki sopivat kaapelit ja johdot Samsung Galaxy A21s -lisätarvikkeiden valikoimasta

Kaapelit ja adapterit ovat tylsiä komponentteja, mutta ne ovat erittäin käytännöllisiä ja helpottavat elämää. Täältä löydät esimerkiksi monipuolisen latausjohdon niin USB-C:llä kuin Micro-USB:llä. Kytket vain Micro-USB:n, jos sattuisit tarvitsemaan sen tyyppistä porttia. Valikoimastamme löydät myös USB-C-kaapeleita, lightning-johtoja ja paljon muuta. Haluatko nauttia vielä paremmasta äänentoistosta Samsung-laitteellasi? Meiltä löydät myös erittäin hyvät kuulokkeet maailman johtavilta kuulokkeiden valmistajilta, kuten JVC, Jays, Skullcandy ja Urbanista. Valitse langattomat, melua vaimentavat, in-ear- tai on-ear-kuulokkeet – päätös on sinun!

On hyvä tietää, että monia langattomia kuulokkeita voi ladata samalla latausasemalla kuin Samsung Galaxy A21s -puhelintasi. Meillä on paljon erilaisia Qi-latureita, jotka mahdollistavat usean laitteen latauksen samanaikaisesti. Tilaa kotiin Samsungin ominaisuuksia korostavia lisätarvikkeita, aina edulliseen hintaan osoitteessa SkalHuset.fi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi