• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy Note 9

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy Note 9 on yksi johtavan matkapuhelinvalmistajan, Samsungin, lippulaivamalli.
Note 9 tuli myyntiin Suomessa elokuussa 2018. Puhelinta odotettiin pitkään, ja se on edelleen huippusuosittu.
Vuoden 2018 Noten näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa eli 0,1 tuumaa suurempi kuin edellisessä mallissa.
Super AMOLED -näytön resoluutio on 1440 x 2960 pikseliä, jolloin ppi on 516. Näyttöä peittää viimeisin versio Corning Gorilla Glass -lasista.
Kuten tavallisesti, keskusmuistia, suoritinta ja tallennustilaa on paranneltu ja lisätty edelliseen malliin verrattuna, ja tällä kertaa saat 512 gigatavun sisäisen muistin.

Eikä tässä vielä kaikki. Note 9 -malliin voi lisätä muistikortin, joka on kapasiteetiltaan jopa 512 gigatavua. Sinulla voi siis olla jopa 1 Tt taskussa!
Kamera on tietenkin hieman terävämpi kuin aikaisemmin, ja koko paketin viimeistelee esiasennettu Android 8.1
Toinen uutuus tämän mallin kohdalla on se, että S-kynässä on integroitu Bluetooth. Kynän avulla voit hallita matkapuhelinta etänä, esimerkiksi esitysten aikana.
Toinen erittäin tervetullut uusi ominaisuus on voimakkaampi akku, jonka teho on tässä mallissa jopa 4000 mAh.
 

Samsung Galaxy Note 9 SuojakuoriUusi Note maksaa hieman alle 1 000 euroa, joka on paljon rahaa. On viisasta ostaa Note 9 -puhelimen suojakuori heti alkuun, jolloin minimoit riskin, että sille käy ikävästi. Meillä on kattava valikoima Galaxy Note 9 -suojakuoria, joten uskomme, että löydät puhelinkuoren, joka sopii sinulle kuin nakutettu. Valikoimassamme on suojakuoria eri väreissä, muodoissa ja kuvioissa tunnetuilta valmistajilta, kuten Spigen ja Samsung. Osta mieleisesi kuori jo tänään, ja tule myöhemmin uudestaan tarkistamaan uutuudet valikoimassamme.
 

Samsung Galaxy Note 9 SuojakoteloJos et kuitenkaan etsi puhelimelle suojakuorta, löydät meiltä tietenkin myös suojakoteloita Note 9 -puhelimelle. Kuten puhelinkuoria, meillä on laaja valikoima myös Galaxy Note 9 -puhelinkoteloita. Suojakoteloita on sekä korttitaskuilla, ns. lompakkokotelot, että ilman taskuja. Mitä tulee Note 9 -suojakotelon väriin, muotoon ja materiaaliin, valinnanvaraa on runsaasti. Meillä on puhelinkoteloita aidosta nahasta sekä PU-nahasta ja värivaihtoehtoja ovat esimerkiksi musta, violetti ja punainen. Myös valikoimamme kotelot ovat suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Samsung ja Spigen.

Me SkalHusetilla toivomme, että löydät juuri sen Galaxy Note 9 -lisävarusteen, jota etsit!
 

Tuote on lisätty ostoskoriisi