• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy A40

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy A40 kuuluu Samsungin A-sarjaan. Ajatuksena on tarjota laatua vastineeksi rahalle ja luoda premium-tunnelma, vaikka kyse onkin budjettipuhelimista. Galaxy A40 on kompaktimpi versio Galaxy A50 -malliin verrattuna. Mallissa on pyöristetyt kulmat ja reunat sekä kaunis takaosa. Puhelimessa on 5,9 tuuman ja 1080p-resoluution AMOLED-näyttö, jossa on erinomainen terävyys. Suoritin on Exynos 7, ja siinä on 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa, jota voidaan lisätä muistikortilla.

Sormenjälkitunnistin ei ole sisäänrakennettu näyttöön kuten Galaxy A50:ssä, vaan A40:ssa se on puhelimen takana. Puhelimen edessä on 25 megapikselin kamera, ja takaosassa on kaksoiskamera, jossa on 16 megapikseliä ja laajakulma. Akun kapasiteetti on 3100 mAh.

Samsung Galaxy A40 -suojakuori


Vaikka Galaxy A40 ei ole yhtä kallis kuin Samsungin lippulaivamalli, on hyvä suojata se naarmujen ja putoamisen varalta. Galaxy A40 -suojakuori on tähän erinomainen lisävaruste. Monet arvostavat myös mahdollisuutta tuoda omaa tyyliä puhelimeensa. Suojakuoria on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Voit helposti löytää sopivan kuvioinnin. Edulliselle matkapuhelimelle sopii hyvin TPU- tai PU-nahka, joka tunnetaan myös keinonahkana. Meillä on takuulla juuri sinun makuusi ja tarpeisiisi sopiva vaihtoehto täällä SkalHusetilla.

Samsung Galaxy A40 -suojakotelo


Toinen hyödyllinen lisävaruste puhelimen suojaamiseen on Galaxy A40 -suojakotelo. Myös suojakoteloiden valikoimassa on paljon valinnanvaraa mallien, värien ja materiaalien osalta. Juuri Galaxy A40 -puhelimelle monet valitsevat ns. wallet casen tai lompakkokotelon. Tällaisen suojakotelon etuna on se, että tilaa on myös seteleille ja kolikoille. Puhelinlompakon ansiosta sinun ei tarvitse kantaa mukana sekä lompakkoa että matkapuhelinta, ja samalla kotelo suojaa Galaxy A40 -puhelintasi.

Jos haluat parantaa puhelimesi suojausta entisestään, kannattaa hankkia näytönsuoja. Ne ovat erinomaisia, kun haluat välttyä näytön naarmuuntumiselta vahingon sattuessa. Näytönsuoja vaimentaa iskuja ja kolahduksia. Edulliset puhelintarvikkeet, kuten näytönsuojat, voivat auttaa sinua välttämään kalliita korjauksia, joissa koko näyttö on vaihdettava uuteen.

SkalHusetilla on suuri valikoima suojakuoria, suojakoteloita ja muita puhelintarvikkeita Galaxy A40:lle. Älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@skalhuset.fi, jos et löydä etsimääsi. Tarjoamme lisäksi maksuttoman toimituksen!

Tuote on lisätty ostoskoriisi