• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 13 Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 13 Suojakotelot 

Kaikki te iPhone-fanit tiedätte, kuinka hienolta tuntuu avata uuden puhelimen laatikko uusimman mallin ostamisen jälkeen. Puhelimet tuntuvat kädessä aina yhtä tyylikkäiltä ja ylellisiltä ja ne tuovat mukanaan uskomattomia mahdollisuuksia! iPhone 13 on yksi Applen uusimmista laitteista, jossa on upeita parannuksia kamerassa, tyylikäs ulkonäkö ja kätevät toiminnot. Mikset suojaisi arvokasta puhelintasi huolellisesti korkealaatuisilla puhelintarvikkeilla? Puhelimen suojakotelolla et vain suojaa laitetta kolhuilta ja naarmuilta, vaan saat myös tilaa säästävän ja kätevän tuotteen, joka tekee puhelimesta samalla tyylikkäämmän. Tutustu iPhone 13:n suojakotelovalikoimaamme ja nauti nopeasta toimituksesta sekä 90 päivän avokaupasta. 

Suojaa iPhone 13 -puhelimesi tyylikkäällä kotelolla 

Puhelimen suojakotelo suojaa puhelinta joka puolelta. Valikoimastamme löytyy muun muassa käytännöllisiä lompakkokoteloita, toiselta nimeltään puhelinlompakoita, joiden kätevissä taskuissa voit säilyttää erilaisia kortteja ja käteistä. Näin säästät tilaa taskussasi ja keräät kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, samalla kun suojaat puhelintasi kulumiselta. Tutustu iPhone 13 -mallille sopiviin, kestäviin lompakkokoteloihimme. Meiltä löydät esimerkiksi kestävästä ja tyylikkäästä PU-nahasta valmistetut tuotteet, joiden sisäkuori on TPU:ta. Lue tuotteistamme tarkemmin niiden yksilöllisistä tuotekuvauksista, joista saat selkeän kuvan kunkin tuotteen erilaisista ominaisuuksista. 

Osta puhelintarvikkeita ja suojakoteloita iPhone 13 -puhelimelle verkossa 

Etsitkö uutta koteloa matkapuhelimeesi? SkalHusetilla voit valita huomiota herättävien ja huomaamattomampien mallien väliltä useista eri väreistä ja malleista. Näin teet puhelimestasi persoonallisen ja muista erottuvan. Suojakoteloiden lisäksi tarjoamme kuoria ja näytönsuojia. Vaikka valitsisitkin kannellisen kotelon, suosittelemme silti hankkimaan puhelimeesi myös muovikalvosta tai karkaistusta lasista valmistetun näytönsuojan. Näin suojaat puhelimesi, vaikka kotelo sattuisi aukeamaan vahingon sattuessa. Valikoimastamme löydät myös kaapeleita, adaptereita ja monia muita käytännöllisiä lisätarvikkeita iPhone 13 -puhelimellesi. Onko sinulla kysyttävää? Olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai autamme ostovalinnan tekemisessä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi