Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Kablar behöver man idag till det mesta och det är ofta en nödvändighet för att ladda telefoner, datorer och andra elektroniska prylar. SkalHuset.se har ett brett sortiment med olika typer av kablar som exempelvis USB-c-kabel, lightning-kabel, micro-USB-kabel och även andra sorters kablar. Letar du efter en laddningskabel till en telefon eller surfplatta så har SkalHuset.se garanterat någonting som fyller ditt behov. 

USB-c är den nya typen av USB-standard och det nyaste tillskottet i USB-familjen. Med USB-c får du många fördelar och den tydligaste fördelen är att du bara med en kabel kan ansluta din skärm till en dator och få både ström och bild samtidigt, vilket är en stor skillnad mot tidigare upplagor av USB-kablar. Om man mot förmodan skulle ha en äldre utformning som USB-A så kan man använda sig av en adapter, hub eller dockningsstation som du kopplar till USB-c. SkalHuset.se har även ett stort utbud av lighting-kablar som används främst till iPhone, iPad eller nya generationens Apple-produkter. Lightning-kablar har en hög överföringshastighet och laddar dina enheter snabbt. Ofta används samma kontakt till tangentbord och möss när det gäller Apples sortiment. Kablarna finns i olika uppsättningar och olika storlekar. När det sedan gäller micro-USB så stödjs de flesta enheterna av denna utformning av USB. Denna kabel är bra om man vill anslutna flera olika enheter till varandra. Detta är kanske den vanligaste USB-kabeln som används idag. Micro-USB har varit otroligt viktig i utvecklingen av framtidens USB-kontakter. Här kommer exempel på olika enheter som använder micro-USB - smartphones, mobilladdare, dockningsstationer, surfplattor och digitalkameror för att nämna några exempel. I vår webbshop finns även traditionella 3.5 mm-kablar för ljud in- och utgångar. Perfekt för den som håller på med musik och ljudproduktion, man får aldrig för lite av 3.5 mm kablarna!

Idag erbjuder SkalHuset kablar från en stor mängd olika varumärken bland annat Samsung, Huawei, Smartline, Usams, Sony, Vivanco, XQISIT, Baseus, Nomad, Xtorm och Apple för att nämna några av tillverkarna i vårt sortiment. 

SkalHuset.se har under många år jobbat upp ett gediget sortiment av olika typer av kablar. Det viktigaste är bra kvalité och hållbarhet på USB-enheterna och kablarna som finns i webbshoppen. Om det skulle dyka upp en produktspecifik fråga eller liknande är det varmt välkommet att kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst har öppet varje vardag och finns tillgängliga via mail och chatt!

Tuote on lisätty ostoskoriisi