• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 12 Mini - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Kun hankit uuden iPhone 12 Mini -puhelimen, tarvitset varmasti lisätarvikkeita, kuten johtoja, adaptereita tai langattomat kuulokkeet. Applen tuotteet ovat uskomattoman suosittuja ja niillä on tänä päivänä paljon käyttäjiä ympäri maailman. SkalHuset on koonnut laajan valikoiman erilaisia iPhone-tarvikkeita. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia tai toiveita uusista tuotteista asiakkailtamme. Jos sinulla on kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@SkalHuset.fi. 

Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät iPhone 12 Mini -puhelimeen sopivia johtoja ja kuulokkeita. Meillä on esimerkiksi langattomia kuulokkeita XQISIT-merkiltä, jolta löytyy kuulokkeita monessa eri hintaluokassa, joten löydät varmasti itsellesi sopivat langattomat kuulokkeet. XQISIT:n langattomat kuulokkeet ovat erittäin tehokkaat kuulokkeet, jotka vähentävät taustamelua ANC-ominaisuuden avulla, jotta sinä voit keskittyä musiikin tai esimerkiksi äänikirjojen kuunteluun. XQISIT-kuulokkeissa on lähes aina Bluetooth 5.0 -liitäntä, joten ne on kätevää ladata ja nopeat liittää. Kuulokkeissa on 3-7 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella mallista riippuen, ja latauskotelon avulla saat 24 tuntia lisää käyttöaikaa. Täydellinen valinta, jos olet matkoilla ja haluat käyttää kuulokkeita koko matkan ajan. Latauskotelo ladataan USB-C-johdon avulla. SkalHusetilta löydät myös erilaisia USB-johtoja, jos tarvitset ylimääräistä. XQISIT-kuulokkeet ovat universaalit ja sopivat useimpiin malleihin. Kuulokkeita on saatavana mustana ja valkoisena. Valitse itsellesi ja omaan iPhone 12 Mini -puhelimeesi sopiva väri!

SkalHuset tarjoaa maksuttoman toimituksen, kun tilaat iPhone 12 Mini -tarvikkeita. Pikatoimituksen saat pienellä lisämaksulla ja voit valita tämän tilauksen yhteydessä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksesta, olet lämpimästi tervetullut olemaan meihin yhteydessä osoitteessa support@SkalHuset.fi tai kirjoittamaan meille chatin kautta. Autamme sinua tilauksesi kanssa!

Meillä on yli 9 vuoden kokemus mobiilitarvikkeiden myynnistä ja olemme etenkin iPhone-tarvikkeiden ammattilaisia. Meiltä löydät laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita jokaiseen tarpeeseen ja toivomme, että sinä asiakkaana olet aina tyytyväinen tilaukseesi. Tervetuloa SkalHusetille!

Tuote on lisätty ostoskoriisi