• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy S9 Plus

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy S9 Plus on yksi Samsungin huippusuosituista lippulaivamalleista. Supermodernissa matkapuhelimessa on alumiinikehys, jota ympäröi lasi. Puhelimessa on runsaasti jännittäviä toimintoja. Kosketusnäytön resoluutio on 1440 x 2960, ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi katsellessa valokuvia, jotka on otettu yhdellä puhelimen kahdesta kamerasta – yksi edessä ja toinen takana. Kameroissa on 12 megapikseliä, ja niissä on automaattitarkennus sekä kaksinkertainen optinen zoom. Valokuvat päätyvät sisäiseen muistiin, joka on perusversiossa 128 Gt, mutta sen voi laajentaa 256 gigatavuun muistikortilla. Puhelimen lukuisat tekniset innovaatiot toimivat Android-käyttöjärjestelmän avulla. Näiden joukossa on iiriskanneri, jonka avulla voit avata puhelimesi silmillä. Sormenjälkitunnistin löytyy matkapuhelimen takaa. Näiden lisäksi puhelimessa on sensorit, joilla voi mitata sykettä ja ilmanpainetta sekä mahdollistavat kompassin toimimisen.

Samsung Galaxy S9 Plus Suojakuori


Samsung Galaxy S9 Plus ei ole matkapuhelimien edullisemmasta päästä. On suositeltavaa sijoittaa hieman ylimääräistä mahdollisten vaurioiden ehkäisemiseksi, sillä seurauksena voi olla kalliita korjauksia. Valikoimastamme löydät kaikkea suojakuorista näytönsuojiin ja paljon muuta, eikä ainoastaan puhelimen suojaamiseksi. Galaxy S9 Plus on ollut yksi markkinoiden suosituimmista matkapuhelimista, minkä ansiosta saatavilla on valtava määrä erilaisia kuoria ja puhelintarvikkeita, joita voi käyttää sekä suojaamaan puhelinta että tekemään siitä persoonallisemman. Näytönsuojat ja kuoret ovat lähes pakollisia lisätarvikkeita matkapuhelimelle, joka koostuu pääosin lasista. Valikoimamme sisältää kaikkea suojakoteloista ja suojakuorista näytönsuojiin, jotka on valmistettu muovista ja karkaistusta lasista. Meiltä löydät laajan valikoiman Galaxy S9 Plus -kuoria upealle puhelimellesi.

Samsung Galaxy S9 Plus Suojakotelo


Matkapuhelimet kulkevat nykyään mukanamme, minne ikinä menemmekin, joten mikä olisikaan parempi ratkaisu kuin yhdistää matkapuhelin, lompakko ja suoja samaan pakettiin? Suojakotelon avulla voit muuttaa matkapuhelimesi puhelinlompakoksi, ja samalla saat puhelimelle kunnon suojan. Wallet case eli lompakkokotelo on saatavilla useissa eri malleissa erilaisilla ominaisuuksilla. Perusominaisuutena on mahdollisuus säilyttää pankkikortteja, henkilökortteja ja muita tärkeitä dokumentteja yhdessä matkapuhelimen kanssa. On myös suojakoteloita, joiden avulla voit asettaa matkapuhelimen sopivaan kulmaan, jolloin se on kuin matkakokoinen TV-näyttö – täydellinen esimerkiksi videoiden katseluun, kun ruokailet tai sinulla on kädet täynnä. Puhelinkoteloita on tietenkin saatavilla lukuisissa eri materiaaleissa ja erilaisilla kuvioilla koristeltuina, jotta voit tehdä puhelimestasi persoonallisemman. Lompakkokotelo suojaa koko matkapuhelinta, mutta on fiksua hankkia lisäksi näytönsuoja, kun haluat pelata varman päälle. Onhan kotelo kuitenkin taitettuna taakse puhelinta käyttäessä. Riippumatta siitä, millaista Galaxy S9 Plus -suojakoteloa etsit, uskomme, että löydät sen täältä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi