• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 12 Mini Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Suojakuori on tänä päivänä lähes välttämätön lisätarvike älypuhelimelle. Suojakuori auttaa suojaamaan puhelintasi mahdollisilta naarmuilta, putoamisen aiheuttamilta vahingoilta ja muulta kulumiselta. Kuori on myös hyvä tapa päivittää iPhone 12 Mini -puhelimen ulkonäköä omaan tyyliin sopivaksi. Markkinoilta löytyy paljon tyylikkäitä kuoria, jotka sopivat moneen eri tyyliin. Suojakuori on edullinen vakuutus uudelle iPhonelle. Älypuhelimet tänä päivänä ovat melkoisen arvokkaita, minkä vuoksi puhelin kannattaa suojata jo ensi hetkestä alkaen. Vahinkoja ei aina voi estää, joskus puhelin luiskahtaa kädestä tai taskusta ja tippuu lattiaan, tai ehkä se tippuu sohvalta alas. Joissakin kuorissa on hyvin pitävä pinta, minkä ansiosta puhelin pysyy paremmin kädessä. iPhonen suojaaminen kannattaa myös siksi, että hyvin suojattu puhelin parantaa puhelimen jälleenmyyntiarvoa. 

iPhone 12 Mini -suojakuoria löytyy monesta eri materiaalista ja erityylisinä. Tavallisimmat materiaalit ovat TPU, silikoni, kovamuovi, PU-nahka ja aito nahka. TPU-kuori on usein valmistettu pehmeästä ja kumimaisesta materiaalista, joka on osittain taipuvaa. Silikonikuori muistuttaa TPU-kuorta, mutta on hieman jäykempi. Kovamuovista valmistetut kuoret suojaavat puhelinta lialta ja pölyltä sekä pieniltä naarmuilta. PU-nahka tai keinonahka on usein aitoa nahkaa edullisempi vaihtoehto, mutta valikoimassamme on myös ylellisiä nahkakuoria iPhone 12 Mini -mallille. SkalHuset tarjoaa myös kuoria, jotka on valmistettu biohajoavista materiaalista. Kyseinen materiaali on biomuovia, joka on valmistettu luonnollisista materiaaleista. Lisäksi meiltä löytyy myös tuotteita merkiltäPitaka , joka valmistaa kaikki kuoret aramidikuiduista, jota kutsutaan myös nimellä kevlar. Se on kestävä ja korkealaatuinen materiaali jokaiselle, joka haluaa erittäin kestävän suojakuoren. Jos sinulla on vaikeuksia valita juuri sinulle sopiva kuori, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät esimerkiksi chat-toiminnon kautta. SkalHuset pyrkii aina tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia suojakuoria. Tervetuloa ostoksille!

SkalHusetilla on monen vuoden kokemus laadukkaiden suojakuorien ja muiden lisätarvikkeiden myymisestä monelle tyytyväiselle asiakkaalle. Meillä on paljon iPhone 12 Mini -suojakuoria ja päivitämme valikoimaa jatkuvasti uusilla tuotemerkeillä ja tuotteilla. Jos sinulla on toiveita tuotteista tai et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@skalhuset.se. Autamme sinua mielellämme. Asiakaspalvelu palvelee myös chatissa ja Facebookissa. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 48 tunnin sisällä. 

Tuote on lisätty ostoskoriisi