• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 12 - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

SkalHuset.fi-verkkokauppa haluaa tarjota kattavan valikoiman erilaisia tuotteita ja tarvikkeita iPhone 12 -puhelimiin. Valikoimamme koostuu erilaisista tuotteista, kuten langattomista kuulokkeista, suojakoteloista, suojakuorista ja muista tarvikkeista älypuhelimiin. Tarvikkeet voivat olla tarpeen, jos alkuperäiset tarvikkeet ovat hajonneet tai jos tarvitset jotain lisää, kuten pidemmän latauskaapelin. Syitä lisätarvikkeiden hankkimiseen on monia.

Yksi suosituimmista tuotteistamme ovat langattomat XQISIT-kuulokkeet. Kuulokkeita löytyy kolmea eri versiota, jotka ovat kompakteja ja kestäviä. Kuulokkeet soveltuvat loistavasti esimerkiksi iPhone 12 -puhelimelle. Niiden design on elegantti ja ne soveltuvat erilaisille käyttäjille. XQISIT-tuotteet ovat korkealaatuisia ja sisältävät paljon tekniikka, kuten ANC-ominaisuuden (Active Noise Cancelling), joka suodattaa häiriöääniä ympäriltäsi ollessaan käytössä. Kuulokkeiden lataus hoituu latauskotelon avulla ja ne alkavat ladata, kun asetat ne koteloon. Kuulokkeissa on 5.0 Bluetooth ja ne on helppo yhdistää eri laitteiden kanssa. Kuulokkeiden käyttöaika vaihtelee ja on 3-7 tuntia käytöstä riippuen, mutta voit pidentää käyttöaikaa latauskotelon avulla jopa 24 tuntiin. Kuulokkeiden hinta vaihtelee noin 39 eurosta noin 99 euroon ja ne ovat loistava vaihtoehto esimerkiksi iPhone 12 -puhelimen mukana toimitettaville alkuperäisille kuulokkeille.

SkalHuset.fi-sivustolla on vuosien kokemus erilaisten puhelintarvikkeiden, eritoten iPhonen tarvikkeiden, myynnistä. Kun hankit uuden iPhone 12 -puhelimen, saatat tarvita siihen erilaisia tarvikkeita, jotka helpottavat arkeasi. Saatat tarvita esimerkiksi lisää latausjohtoja, langattomat kuulokkeet tai adaptereja, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Ostosten tekeminen SkalHusetilla on helppoa, teet vain tilauksen ja odottelet pikaista toimitusta kotiisi saapuvaksi. Jos tilaat arkena ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme tilauksesi vielä samana päivänä.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai et löydä etsimääsi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa support@skalhuset.fi tai ota yhteyttä meihin chatissa tai Facebookin kautta. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja kysymyksiä sekä vinkkejä uusista ja vanhoista tuotteista. Jos sinulla on kysyttävää jostain tietystä tuotteesta, vastaamme sinulle sähköpostitse, Facebookin kautta tai kätevän chat-toimintomme avulla. Tervetuloa hankkimaan tarvikkeesi uuteen iPhone 12 -puhelimeesi kätevästi suoraan SkalHuset.fi:stä!

Tuote on lisätty ostoskoriisi