• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 6/6s

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Yksi Applen viimeisimmistä malleista on iPhone 6, josta on tullut huippusuosittu matkapuhelinmarkkinoilla. Teräväpiirteinen 4,7 tuuman näyttö, käytännöllinen formaatti, hyvin varustettu App Store ja 16 Gt, 64 Gt tai 128 Gt tallennustila tekevät tästä matkapuhelimesta todellisen huippusuoriutujan. iPhone 6 on myös täynnä monia hienostuneita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden maailman myydyimmistä puhelimista.

 


Skalhuset.fi tarjoaa laajan valikoiman Applen puhelintarvikkeita, jotta voit suojata iPhone 6 -laitettasi. Verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka suojaavat matkapuhelintasi vahingoilta. Riippumatta siitä, etsitkö trendikästä ja tyylikästä kuorta, ylellisempää vaihtoehtoa vai kestävää koteloa matkapuhelimellesi, meillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Meiltä löydät paljon erilaisia iPhone 6 -suojia! Verkkokaupastamme löydät kuoret, kotelot ja näytönsuojat edullisesti. Tarjoamme suuren valikoiman erilaisia tuotteita, jotka suojaavat puhelintasi sen pudotessa lattialle sen sijaan, että joutuisit maksamaan korjauksesta.

 


Koska matkapuhelin on paljon enemmän kuin vain puhelin, on meillä myös paljon edullisia pidikkeitä autoon, jotta voit käyttää esimerkiksi puhelimen GPS-ominaisuutta autossa. Meillä on myös edullisia kaapeleita, jotka mahdollistavat musiikin kuuntelun autossa helposti ja kätevästi. Myös matkapuhelimen latureita Apple iPhone 6-puhelinta varten voit ostaa meiltä helposti verkossa. Niitä kun ei voi koskaan olla liikaa!

 


Meiltä löydät edulliset puhelinkuoret, edulliset puhelinkotelot ja edulliset näytönsuojat. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä! Ja muista, Skalhuset.fi tarjoaa aina ilmaisen toimituksen!

Tuote on lisätty ostoskoriisi