• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone Xr Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Osoitteessa SkalHuset.fi löydät laajan valikoiman iPhone Xr -koteloita. Meillä on esimerkiksi lompakkokoteloita, jotka yhdistävät suojakotelon ja lompakon yhdeksi, jolloin sinun ei tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi, vaan riittää, että sinulla on puhelin taskussa. Puhelinlompakko, käytännöllinen valinta!
Näitä iPhone Xr -lompakkokoteloita on saatavana erimuotoisina ja -kokoisina, ja ne tulevat laajana värivalikoimana, kuten mustana, valkoisena, punaisena ja sinisenä. Lompakkokotelot ovat saatavana myös useista eri materiaaleista valmistettuina, kuten PU-nahkaisena ja jopa aidosta nahasta valmistettuina. Kaikissa lompakkokoteloissa on korttilokerot, joihin voit laittaa pankkikortit, sekä erillinen lokero käteiselle. Jos sinulla on paljon kortteja, joiden pitää mahtua lompakkokoteloon, meillä on puhelinkoteloita, joissa on useita korttilokeroita, jotta saat jokaisen kortin mukaan. Jos lompakossasi on vain muutama kortti, meillä on tietysti myös pienempiä Apple iPhone Xr -lompakkokoteloita, joissa on vain muutama korttitasku.

Näiden lompakkokoteloiden lisäksi meillä on myös muita iPhone Xr -koteloita, joissa on muita hauskoja ominaisuuksia. Monet kotelomme sisältävät niin kutsutun jalustatoiminnon. Jalustatoiminto mahdollistaa matkapuhelimen asettamisen siten, että saat asetettua matkapuhelimen sopivaan kulmaan helpottamaan esimerkiksi kuvien, videoiden ja suoratoiston katselemista. Meillä on myös irrotettavia kuoria, joten voit helposti poistaa kuoren kotelosta, jotta sinun ei tarvitse kuljettaa koteloa mukanasi. .
Meillä on myös iPhone Xr -puhelinkoteloita tunnetuilta merkeiltä, kuten Qialino, Urban Armor Gear, CaseMe, Nillkin, Dux Ducis ja DG.MING. Nämä tuotemerkit valmistavat huippukoteloita, jotka ovat erittäin laadukkaita. SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman iPhone Xr -puhelinkoteloita kaikille, aina edulliseen hintaan!

Riippumatta siitä, minkä Apple iPhone Xr -suojakotelon valitset, meillä aina ilmainen toimitus Ruotsissa. Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen kello 16, lähetämme tilauksen saman päivän aikana. Asiakkaamme saavat aina nopean toimituksen, 1-3 työpäivän kuluessa. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysymyksiä, erinomainen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Ota yhteyttä osoitteessa support@SkalHuset.fi, niin autamme sinua.
Lämpimästi tervetuloa SkalHuset.fi-sivustolle!

Tuote on lisätty ostoskoriisi