• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 11 Pro Max - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

IPhone 11 Pro Max on suuri puhelin, joka helpottaa arkielämääsi ja viihdyttää sinua monella eri tavalla. Tällaisella älypuhelimella voit tehdä kaikkea aina soittamisesta ja tekstiviestien lähettämisestä korkealaatuisten ja upean värikkäiden kuvien ottamiseen. Kaikista iPhone 11 Pro Max -puhelimen hienouksista ja toiminnoista huolimatta sinä omistajana saatat silti kaivata joitakin lisätarvikkeita, jotta puhelimen käyttökokemus olisi vieläkin parempi. 

Jos olet kiinnostunut liikunnasta ja treenaamisesta, voit ottaa matkapuhelimesi mukaasi kuunnellaksesi musiikkia tai kenties podcastia treenatessasi tai saadaksesi jonkun nopeasti kiinni tarvittaessa. Me SkalHuset.fi-sivustolla myymme urheilurannekkeita, jotka on suunniteltu iPhone 11 Pro Max -puhelimeesi sopivaksi. Rannekkeet on helppo kiinnittää ranteeseen tai käsivarteen, ja näin puhelimesi kulkee sujuvasti mukanasi juoksu- tai kävelylenkillä tai treenatessasi voimaharjoittelua. 

Kuulokkeet ovat lisävaruste, jonka monet ottavat mielellään mukaansa treeneihin tai lenkille. Monet treenaajat suosivat langattomia kuulokkeita välttääkseen johdon aiheuttamat hankaluudet. Jos esimerkiksi treenaat voimaharjoittelua, kätesi voi helposti tarttua johdollisiin kuulokkeisiin ja vetää ne pois korvilta. Tämä voi olla treeniäsi häiritsevä keskeytys, jonka olisit mielellään välttänyt. Meillä SkalHuset.fi-sivustolla on tarjolla runsaasti erilaisia kuulokkeita, mukaan lukien tietenkin langattomat mallit. Tarjoamme useita eri tuotemerkkejä, joiden valikoimasta voit valita sinulle parhaiten sopivat kuulokkeet. Valikoimamme tuotemerkkeihin kuuluvat esimerkiksi JVC, XQISIT ja Jays. 

Jos et ole varma siitä, mikä tuotemerkki tai minkä tyyppinen lisätarvike sopii sinulle, tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivujemme chatin kautta, Facebook Messengerillä tai sähköpostitse osoitteeseen support@skalhuset.fi, ja autamme sinua löytämään oikean tuotteen. Me SkalHuset.fi-sivustolla haluamme, että olet mahdollisimman tyytyväinen ostaessasi meiltä lisätarvikkeita iPhone 11 Pro Max -puhelimeesi, ja suosittelemme siksi, että kyselet mieluummin liikaa kuin liian vähän. 

Puhelin ilman minkäänlaisia lisätarvikkeita voi tuntua joidenkin mielestä alastomalta, ikään kuin jotakin puuttuisi. Jos sinusta tuntuu tältä, olet enemmän kuin tervetullut ostoksille meille SkalHuset.fi-sivustolle ja tutustumaan kategoriaan "iPhone 11 Pro Max Muut lisätarvikkeet". Täältä löydät lisätarvikkeet, jotka sopivat erinomaisesti iPhone 11 Pro Max -puhelimeesi. Toivomme, että saat mahdollisimman paljon irti älypuhelimestasi, ja autamme siksi mielellämme, jos sinulla on kysyttävää tai muita huolenaiheita.

Tuote on lisätty ostoskoriisi