• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 11 Pro Max

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Uusi iPhone-mallisto paljastettiin Applen vuosittaisessa tilaisuudessa 10. syyskuuta 2019. Yksi näistä laitteista oli iPhone 11 Pro Max, joka on Applen suurin matkapuhelin puhtaasti näyttöä ajatellen. Puhelimen näyttö on kokonaiset 6,5 tuumaa, ja resoluutio on 2688 x 1242 pikseliä. Ppi on 458. Näyttö on edeltäjiensä tavoin OLED. Uudesta iPhone 11 Pro Maxista on poistettu 3D Touch, mutta samalla Face ID:ta on kehitetty. Sisäpuolella on Applen uusi A13-siru ja 6 Gt RAM-muisti. Edessä olevassa kamerassa on 12 megapikseliä, kuten myös takakamerassa. Takana oleva kamera koostuu kuitenkin kolmesta eri linssistä. Matkapuhelimessa on myös uusi kaksisuuntaisen langattoman latauksen tuki, jonka ansiosta voit ladata AirPod-kuulokkeet puhelimellasi! Laitteessa on myös tuki Pencil-kynälle ja Wi-Fi 6:lle. Akun kapasiteetti on noin 3500 mAh, ja tallennustilaa on 128 Gt, 256 Gt tai 512 Gt, riippuen siitä, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset.

iPhone 11 Pro Max -suojakuori

Uuden Max-mallin lähtöhinta on reilut 1200 euroa, joten se on yksi markkinoiden kalleimmista matkapuhelimista. Suojakuori on siksi varma hankinta puhelimen suojaamiseksi. iPhone 11 Pro Max -kuoria on saatavilla täällä SkalHusetilla, mikä tarkoittaa sitä, että voit suojata upouuden matkapuhelimesi iPhone 11 Pro Max -suojakuorella heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä SkalHusetilla on kuoria tunnetuilta merkeiltä, kuten Adidas, Tech21, Urban Armor Gear (UAG), Mujjo ja muut. Uskomme, että löydät iPhone 11 Pro Max -puhelinkuoresi meiltä! Jos näin ei käy, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – me autamme sinua löytämään toiveidesi mukaisen suojakuoren mahdollisuuksiemme mukaan.

iPhone 11 Pro Max -suojakotelo

Jos et etsi suojakuoria, meillä on myös iPhone 11 Pro Max -suojakoteloita. Suuri valikoimamme iPhone 11 Pro Max -koteloita sisältää useita erilaisia suosittuja puhelinkoteloita, joista lompakkokotelot ovat ehkä kaikkein suosituimpia. Lompakkokotelo on suojakotelo, jossa on korttilokeroita ja korttitaskuja, joiden ansiosta voit käyttää iPhone 11 Pro Max -suojakoteloa kuten lompakkoa. Meillä on iPhone 11 Pro Max -puhelinkoteloita useissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Suosittuja materiaaleja ovat aito nahka ja PU-nahka.

Löydät meiltä myös iPhone 11 Pro Max -näytönsuojia, joten voit suojata näytön heti ensimmäisestä päivästä lähtien, kun otat uuden kaunottaren käyttöösi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi