• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy S9 Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy S9 Suojakotelot

Suojakotelo Galaxy S9 -puhelimelle ei ole pelkkä suoja, vaan siinä voi olla muutakin toiminnallista. Jos ostat esimerkiksi Samsung Galaxy S9 -puhelimeesi lompakkomallisen suojakotelon, se toimii lompakkona tai puhelinlompakkona, joksi sitä myös kutsutaan. On olemassa myös suojakoteloita, joissa on korttitaskut pankkikortille ja bussikortille ja osassa jopa paikat seteleille ja kolikoille. Toinen hyvin tavallinen suojakotelo Galaxy S9 -puhelimelle on valmistettu aidosta nahasta tai PU-nahasta.

Puhelimen suojakoteloa voidaan kutsua myös puhelinlompakoksi, lompakkokoteloksi tai lompakkomalliseksi suojakoteloksi. Muita nimityksiä voi olla wallet case, case, cover, puhelinlaukku tai laukku. Materiaalivaihtoehtoja löytyy useita, PU-nahka ja aito nahka, TPU, kovamuovi ja jopa puu. Kotelo ei vain suojaa, vaan voit yhdistellä sitä asusteena vaatekertaasi, sillä värivalikoima on valtava. Valikoimastamme löytyy myös toiminnallisia suojakoteloita, caller-ID- tai telinetoiminnolla varustettuja, jonka avulla voit katsella lempisarjaasi vaikka sängyllä rentoutuen.

Valikoimastamme löytyy tarvikkeita tunnetuilta valmistajilta, kuten itse Samsung, Otterbox, Spigen, DUX DUCIS ja monta muuta. Me täällä SkalHusetilla toivomme, että löydät tarvitsemasi puhelintarvikkeet. Jos tarvitset apua, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Voit esimerkiksi klikata kysymysmerkkiä alhaalla oikealla. Äläkä unohda ilmaista toimitustamme!

Tuote on lisätty ostoskoriisi