• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone Xs Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone XS Kuoret


Applen iPhone XS löytyy monen taskusta tai käsilaukusta. Saatat kuitenkin tarvita puhelimeesi tarvikkeita, kuten puhelimen suojakuoren. Arvokkaan puhelimen tiputtaminen harmittaa, joten sen suojaaminen kannattaa. Meiltä löydät siistejä, toimivia ja laadukkaita suojakuoria upeaan hintaan.

Sinun kuoresi, sinun valintasi
Me olemme viimeiset myyntimiehet maan päällä, jotka haluavat rajoittaa suojakuorivisiotasi. Siksi tarjoammekin todella laajan valikoiman, josta löytyy kaikille kaikkea. Voit itse valita, mitkä toiminnot, minkä värin ja minkä mallin haluat, me vain helpotamme etsintääsi. Sinun kuoresi, sinun valintasi!

Merkkimme
iPhone XS -puhelimesi ansaitsee vain parasta emmekä halua, että hinta tulee puhelimesi ja suojakuortemme väliin. Siksi tarjoammekin vain suojakuoria, jotka läpäisevät tarkan laadunvalvontamme. Tällä tavalla varmistamme, että sinä saat pitkäikäisiä ja kestäviä suojia budjetistasi riippumatta. Tästä löydät muutaman myydyimmistä merkeistämme:

Spigen
Spigen on merkki optimaalista suojaa etsivälle. Spigen on todellinen raskassarjalainen, joka tarjoaa tyylikkäitä, kestäviä ja jämäköitä suojakuoria, jotka pitävät puhelimesi ehjänä.

Otterbox
Otterbox on todella suosittu puhelimen suojakuoria valmistava tuotemerkki. Heiltä löytyy laaja valikoima sekä yhdistelmä erilaisia materiaaleja, kuten nahkaa, muovia ja lasia, jotka takaavat tuotteiden kestävyyden.

Urban Armor Gear (UAG)
Kuulitte kyllä. Urban Armour Gear (UAG) tietää kaapin paikan. Tämä tuotemerkki arvostaa vahvoja, kovia ja militaarisia pintoja, jotka toimivat nimensä mukaisesti. Nämä puhelinten kuoret toimivat myös niin, ettei kukaan menee puhelimellesi ilman lupaa.

Adidas
Kaikki tuntevat Adidaksen. Tuotemerkki löytyy useiden vaatteiden, kenkien ja puhelimen suojakuorten edestä tai takaa. Hanki Adidas-kuoret SkalHusetilta. Saat kestävät kuoret haluamassasi värissä. iPhone + Adidas = MAALI!

Apple
Yksi Applen high-tech-puhelimista, iPhone XS, sai hyvän vastaanoton. Apple valmistaa myös suojakuoria omille puhelimilleen eikä liene vaikea arvata, että ne ovat kovin suosittuja. Jos ostat Applecasen, tiedät, että samat ihmiset ovat koonneet sekä puhelimen että sen suojakuoren.
 

Tuote on lisätty ostoskoriisi