• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Huawei P30 Pro - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Tee Huawei P30 Pro -kokemuksestasi täydellinen edullisilla tarvikkeillamme. SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman käteviä ja korkealaatuisia lisätarvikkeita matkapuhelimille ja tableteille, ja olemme keränneet yhteen paikkaan kaikki tuotteet, jotka sopivat Huawei P30 Pro -malliin. Juuri tämä on erittäin suosittu kiinalaisen Huawei-tuotemerkin tuote, ja siinä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin, Leica quad -kamera, 8-ytiminen Kirin 980 -prosessori ja 6 Gt:n RAM. On siis selvää, että haluat hankkia oikeat lisätarvikkeet hyödyntääksesi puhelintasi mahdollisimman paljon.

Lataa puhelinta ja kuuntele musiikkia ilman johtoja

Kuuntele suosikkimusiikkiasi tai herätä podcastit henkiin aivan uudella tavalla hankkimalla korkealaatuiset kuulokkeet. Voit valita klassiset johdolliset kuulokkeet tai käytännölliset langattomat kuulokkeet, jolloin sinun ei tarvitse koskaan enää haaskata aikaa johtojen selvittelyyn. Niissä on erinomaiset ominaisuudet, kuten aktiivinen melunvaimennus ja In-Ear Detection, joka sulkee pois ympäristön taustaäänet ja reagoi välittömästi, jos toinen kuulokkeista sattuisi putoamaan paikaltaan.

Jos etsit korkealaatuista, langatonta laturia, joka on myös yhteensopiva Huawei P30 Pro -laitteen kanssa, löydät sen tietenkin myös SkalHusetin valikoimasta. Voit ladata puhelintasi nopeasti ja helposti, ilman että liität sen johdolla virtalähteeseen. Universaali langaton laturi on nimittäin muotoiltu siten, että voit vain asettaa puhelimen tasolle, joka puolestaan tunnistaa laitteen ja tarjoaa oikeaa virtaa. Tätä voi käyttää kaikilla laitteilla, mukaan lukien Huawei P30 Pro, joka on kehitetty langattomaan lataukseen.

Hyödynnä laitteesi täysi potentiaali

Tarjoamme myös laajan ja monipuolisen valikoiman kaapeleita ja adaptereita edullisten lisätarvikkeiden valikoimastamme. Löydät esimerkiksi autolatureita, joiden avulla voit ladata puhelimesi helposti autossa matkan aikana, sekä audioliittimiä, joiden avulla voit liittää laitteesi puhelinliittimeen. Tutustu valikoimaamme löytääksesi etsimäsi mallin ja lue lisää kunkin tuotteen erityispiirteistä ja toiminnoista. Älä unohda tarkastella tarkemmin korkealaatuisten suojakoteloiden ja suojakuorien valikoimaamme, jotka suojaavat puhelintasi naarmuilta ja vaurioilta. Tilaa nopealla toimituksella suoraan verkkokaupastamme ja voit jäädä odottamaan innolla, että pystyt hyödyntämään Huawei P30 Pro -laitteesi kaikkia erinomaisia ominaisuuksia!

Tuote on lisätty ostoskoriisi