• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy S10E Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Yksi Samsung-perheen uusista tulokkaista on Samsung Galaxy S10e. Tämä malli eroaa muista malleista hintansa puolesta, S10e on nimittäin edullisempi kuin muut mallit. Uudet matkapuhelimet eivät tule koskaan olemaan kuitenkaan täysin halpoja, joten suosittelemme aina suojaamaan puhelimen suojavarusteella. Siksi on hyvä sijoittaa Samsung Galaxy S10e -suojakoteloon. Kotelolla ei ole vain suojaava, vaan myös käytännöllinen tehtävä. Esimerkiksi Galaxy S10e -lompakkokotelon sinun ei tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi, vaan voit säilyttää kortteja ja käteistä niille tarkoitetuissa lokeroissa. Kaikissa Galaxy S10e -suojakoteloissa ei ole tilaa korteille ja käteiselle, vaan valikoimasta löytyy myös perinteisiä suojakoteloita. Vaikka kotelossa olisi korttitaskut, se ei tietenkään tarkoita, että niitä pitäisi käyttää.

Varastostamme löytyy useita S10e-koteloita monista eri materiaaleista, kuten aidosta nahasta, keinonahasta, TPU-materiaalista ja kovamuovista, valmistettuina. Löydät myös paljon erilaisia Galaxy S10e -suojakoteloita monessa eri värissä ja erilaisilla kuvioilla. SkalHusetin valikoimasta löydät tietenkin suojakoteloita sekä tunnetuilta että vähemmän tunnetuilta merkeiltä. Sen lisäksi, että suojakotelo on käytännöllinen ja suojaa puhelintasi onnettomuuden sattuessa, se on myös hauska tapa tehdä puhelimestasi persoonallisempi, koska puhelimia saa usein vain muutamassa värissä. Voit tietenkin aina hankkia kotelon niin arkeen kuin juhlaan.

Toinen Samsung Galaxy S10e -suojakotelon nerokas ominaisuus on se, että koteloa voi käyttää jalustana, kun asetat puhelimen pöydälle esimerkiksi elokuvien tai sarjojen katselua varten. Tämä ominaisuus on erinomainen silloin, kun haluat katsoa videoita tai muuta syödessäsi. Koteloissa on kuitenkin eroja ja, kuten lompakkokotelon suhteen, suosittelemme tutustumaan tuotekuvaukseen, jotta tiedät, mitä ominaisuuksia kussakin kotelossa on.

Hanki Galaxy S10 -puhelintarvikkeet jo tänään ja pidä uusi puhelin suojattuna ensimmäisestä päivästä lähtien! SkalHuset tarjoaa myös aina ilmaiset toimitukset!

Tuote on lisätty ostoskoriisi