• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Sony Xperia 5 II Näytönsuojat

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Uusi Sony Xperia 5 II -puhelin taskussa? Pahinta mitä voisi tapahtua on se, että puhelin putoaisi maahan juuri kun tajuat, että unohdit hankkia näytönsuojan. Rumat naarmut, haljenneet reunat ja pahimmassa tapauksessa rikkoutunut näyttö – tämä kaikki on helppo välttää! Meiltä löydät Sony Xperia 5 II -näytönsuojat, jotka on valmistettu erittäin kestävästä panssarilasista. Kun haluat nauttia puhelimen tyylikkäästä ulkonäöstä ilman, että peittelet sitä suojakuorella tai suojakotelolla, näytönsuoja on täydellinen vaihtoehto. Näytönsuojat on kehitetty mallikohtaisesti jokaiselle puhelimelle, jotta ne sopisivat saumattomasti puhelimen muotoiluun. Sony Xperia 5 II -näytönsuojissa on esimerkiksi ohut musta ylä- ja alareuna, joka sopii täydellisesti puhelimen näyttöön. Itse näyttö on valmistettu kestävästä panssarilasista.

Mikä on panssarilasi ja miksi se on niin kestävää?

Panssarilasi, jota kutsutaan myös laminoiduksi lasiksi, on erittäin vahva ja kestävä. Tämän tyyppinen lasi on valmistettu kahdesta tai useammasta lasilevystä, jotka on yhdistetty ohuella muovikalvolla. Laminoidusta lasista voi tehdä melkein niin paksun kuin vain haluaa, jolloin siitä tulee erittäin vaikeasti läpäistävä, joskus jopa luodinkestävä. Puhelimen kohdalla riittää tietenkin, että panssarilasi on tarpeeksi kestävä suojaamaan puhelinta naarmuilta ja iskuilta. Sony Xperia 5 II -puhelimeen tarkoitettu panssarilasi on erinomainen näytönsuoja, joka suojaa puhelimen omaa näyttöä myös silloin, jos puhelin sattuisi putoamaan ja lasi halkeamaan.

Toinen panssarilasin etu on se, että sitä ei edes huomaa, kun se on käytössä. Kun ostat uuden, kalliin puhelimen, et varmasti saa koskaan nauttia tarpeeksi puhelimen kapeasta ja tyylikkäästä muotoilusta, kun puhelin jo peitetään suojakuorella tai peittävällä kotelolla, koska pelätään, että puhelin hajoaa käsiin. Mutta ei enää! Sony Xperia 5 II -näytönsuoja panssarilasista tarjoaa sinulle kaikki parhaat edut – saat tyylikkään ja kestävän puhelimen!

Yhdistä Sony Xperia 5 II -näytönsuoja muiden kuorien kanssa

Koska näytönsuoja on erittäin huomaamaton suojaväline, voit käyttää sitä ilman ongelmia muiden puhelinsuojien kanssa. Jos haluat suojata myös puhelimen takaosaa, voit valita tyylikkään ja kestävän suojakuoren tai suojakotelon. Kuten jo nimi kertoo, näytönsuojalla on vain yksi toiminto, ja se on puhelimen näytön suojaaminen. Puhelin voi kuitenkin vahingoittua myös muualta, jos sen pudottaa maahan, jolloin esimerkiksi takaosa ja reunat usein saavat vaurioita. Suosittelemme tutustumaan myös muihin suojatarvikkeisiimme. Meiltä löydät laajan valikoiman koteloita, kuoria, autotelineitä ja paljon muuta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi