• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Autolaturit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Vietämme usein paljon aikaa autossa, joten mikä olisikaan parempaa, kuin ladata puhelinta automatkan aikana, jolloin siinä on sopivasti 100 prosenttia akkua perille saapuessasi! SkalHuset on työskennellyt laturien ja autolaturien kanssa useita vuosia, ja meillä on laaja valikoima erityyppisiä malleja. Verkkokaupastamme löydät paljon eri valmistajia, kuten esimerkiksi Sony, Smartline, Remax Dolfin, Spigen, Pitaka, Baseus, Thor, Satechi ja Just Mobile Highway. Meiltä todellakin löytyy jokaiseen makuun jotakin. 

Etsiessäsi ostettavaa autolaturia valitse sellainen, joka sopii puhelinmalliisi. Autolatureita on saatavilla USB-C-, USB-A-, lightning- ja micro-USB-liitännällä sekä langattomalla latauksella. Saatavilla on myös quick charger -latureita, eli suomeksi pikalatureita. Tällaiset laturit ovat tehokkaampia kuin tavalliset autolaturit, ja niiden USB-C-ulostulon ansiosta voit ladata laitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Täydellinen laturi, kun sinun täytyy ladata puhelin nopeasti automatkan aikana. Jotta pikalataus toimisi mahdollisimman hyvin, tarvitset latauskaapelin, joka pystyy käsittelemään korkeampia ampeereja. Tarkista siis vielä, että latauskaapelillasi on oikeat ominaisuudet, ja että laitteesi tukevat Power Delivery -toimintoa (pikalataus). Saatat myös joutua ostamaan USB-C-kaapelin, joka ei yleensä sisälly pakkaukseen. Löydät tarvitsemasi USB-C-kaapelit meiltä SkalHusetilta. 

Valikoimassamme on myös uskomattoman älykkäitä autotelineitä, jotka mahdollistavat langattoman latauksen. Laturissa on infrapuna-anturi, joka tunnistaa puhelimesi, kun laitat sen telineeseen. Erittäin kätevä ja yksinkertainen keksintö, jonka avulla voit ladata puhelintasi ja käyttää samalla GPS:ää tai vastaavia toimintoja turvallisesti ajon aikana. Ennen tuotteen tilaamista tarkista, että laturi on yhteensopiva puhelimesi kanssa. Nämä langattomat autolaturit ovat yleensä yhteensopivia useimpien puhelinmallien kanssa, mutta kannattaa tarkistaa, että laturissa on oikeat mitat ja koko, jotta puhelimesi mahtuu pidikkeeseen. SkalHuset.fi-sivustolta löytyy myös perinteisiä autolatureita, jotka lataavat tavallisen USB-kaapelin avulla. Kaikki tämä odottaa sinua verkkokaupassamme!

Jos sinulla on erityinen kysymys jostakin tuotteesta, asiakaspalvelumme auttaa sinua. Voit joko keskustella kanssamme chatissa tai lähettää meille sähköpostia. Meillä on monen vuoden kokemus autolatureista, ja pystymme suurella todennäköisyydellä auttamaan sinua tulevien ostostesi kanssa. Jos jokin tuote puuttuu ja toivoisit sen löytyvän meiltä, kerrothan siitä rohkeasti asiakaspalvelullemme. Me autamme sinua mielellämme. Tervetuloa meille sivustolle SkalHuset.fi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi