• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

MacBook Pro 13.3" med Retina (A1425, A1502)

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Världsberömda, exklusiva elektroniktillverkaren Apple är kända för sina produkter som håller såväl hög kvalitet som hög standard – och Macbook Pro Retina 13.3” är inget undantag. Laptopens moderna, stilrena look matchar de funktionella och smidiga egenskaperna, och rent utseendemässigt är den tunn och lätt. Den unika retinaskärmen har över fyra miljoner pixlar, vilket ger ett fantastiskt resultat med hög bildkvalitet. Tack vare de tätt packade pixlarna kan ögonen inte urskilja de enskilda pixlarna vilket ger en ännu högre detaljskärpa i bilderna. Dessutom minskar skärmen reflexer, samtidigt som den har en fantastisk färgåtergivning. Trots sin relativt lilla storlek är det här en laptop med en kraftfull prestanda och den passar lika bra för vardagliga uppgifter som mer avancerade arbetsuppgifter som kräver proffsprogram – en avancerad men samtidigt användarvänlig dator.

 


Macbook Pro Retina 13.3” har en imponerande batteritid, med upp till tio timmars batteritid på en enda laddning. Tack vare det har du en enorm frihet att kunna surfa eller jobba var du vill under en lång tid. Laptopen startar mycket snabbt och den användarvänliga designen gör det lätt att navigera mellan alla appar och funktioner.
Apple har länge varit en av de marknadsledande aktörerna och tillverkat flera högkvalitativa och populära elektronikprodukter. Vi på Skalbolaget erbjuder en rad olika skärmskydd, skal och fodral för Macbook Pro Retina 13.3” – både enfärgade och mönstrade, och i material som läder och plast. Med andra ord finns det goda möjligheter för dig att hitta rätt tillbehör enligt din smak och ditt tycke för din laptop i vårt sortiment.

 

Det är lätt att hitta i vårt utbud – du filtrerar enkelt fram det du är ute efter på antingen produkttyp, material eller färg. Genom att investera i snygga och funktionella tillbehör för din Macbook ser du till att öka livslängden och skydda laptopen mot yttre påfrestningar.

Tuote on lisätty ostoskoriisi