• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

D30 - Suojamateriaali

 

Haluatko olla varma, että uskollinen kumppanisi - eli matkapuhelimesi - saa parhaan rahalla ostettavan suojan? Silloin D30-materiaalista valmistetut mobiilitarvikkeet ovat oikea valinta! Olemme maininneet sen monta kertaa ja se on todellakin mainitsemisen arvoinen uudelleen: suojaamalla äskettäin ostettua luuriasi ensimmäisestä päivästä alkaen kannella, kotelolla ja näytönsuojalla, säilytät upean "uuden matkapuhelimen tunteen" paljon pidempään ja pidät matkapuhelimen jälleenmyyntiarvon huipulla. Innovatiivisesta D30-materiaalista valmistetuilla mobiilitarvikkeilla saat markkinoiden parhaan suojan elektroniikalle samalla kun vältät kiusallisen ja kömpelön tunteen, jota ei aiemmin voitu välttää iskunkestävien matkapuhelimen suojien suhteen. Tämän ilmiömäisen teknologian takana on erittäin pätevä tiimi eri osaamisalueilta. Haluatko tietää lisää? Täällä voit tutustua arvokkaisiin faktoihin maailmankuulusta D30-materiaalista!

Maailman iskunkestävin materiaali

Kaikki D30:n valmistamat tuotteet heräävät henkiin yrityksen omassa laboratoriossa Lontoossa, Englannissa. Täällä työntekijät varmistavat, että jokainen luotu pieni D30-esine vastaa yrityksen tavoitteita - tarjota maailman kestävin materiaali, joka suojaa putoamisilta, iskuilta ja muulta kulumiselta. Ei ole mahdollista löytää mitään turvallisempaa suojausta kuin D30! Se on vähintäänkin rohkea ja melkein ylimielinen lausunto, mutta yritys markkinoi itseään juuri tällä tavalla. Ja he ovat oikeassa. Ryhmä insinöörejä ja kemistejä on käyttänyt edistynyttä polymeerikemiaa ja huippuluokan suunnittelua tuottaakseen materiaalin, joka kestää taatusti ankarat ympäristöt ja ankarat käsittelyt.

Mobiilitarvikkeet D30-materiaalista

D30-materiaali on huolellisesti ja tieteellisesti suunniteltu luomaan maksimaalisen iskusuojan. Yleinen väärinkäsitys on, että tämän asteen suojan tulisi olla paksu, vankka ja melkein hankala, mutta näin ei todellisuudessa ole. Kun katsot D30-tuotevalikoimaa SkalHuset.fi-sivustolla, huomaat nopeasti, että sinun ei tarvitse tinkiä ohuesta ja joustavasta tunteesta, jota monet ihmiset arvostavat mobiilisuojauksen suhteen. Laitteesi mahtuu silti mukavasti sekä taskuun että käteen, näyttää todella hyvältä ja samalla puhelimesi on esimerkillisesti suojattu. Sivustolla SkalHuset.fi voit vertailla ja valita D30-mobiilitarvikkeita useissa eri väreissä ja malleissa. Meiltä löydät takuulla iskunkestävän, ulkonäöltään makuusi sopivan matkapuhelinsuojan.

Etsi D30-materiaalista valmistettu kuori tai kotelo

Gear4 on yksi monista merkeistä, jotka ovat investoineet voimakkaasti D30-materiaaliin mobiilitarvikkeissaan. SkalHuset.fi:lla on laaja valikoima Gear4-tuotteita, kuten matkapuhelinsuojuksia ja koteloita, joihin D30 on integroitu antamaan laitteellesi paras mahdollinen suoja ulkoisia rasituksia vastaan aktiivisessa arjessa. Olipa sinulla iPhone, iPad, Samsung-matkapuhelin tai AirPod-pari, joita haluat suojata hinnalla millä hyvänsä, voit luottaa löytäväsi luotettavan D30-suojan.

[GEAR4 SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA KOTELO OXFORD ECO MUSTA, 42€. Osta:  

https://skalhuset.fi/fi/tuotemerkit/gear4/samsung-galaxy-s20-ultra-kotelo-oxford-eco-musta/

[GEAR4 IPHONE 6/6S/7/8/SE 2020 KUORI CRYSTAL PALACE IRIDESCENT, 37€. Osta: 

https://skalhuset.fi/fi/tuotemerkit/gear4/iphone-6-6s-7-8-se-2020-kuori-crystal-palace-iridescent/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX KUORI MILAN SNAP KULTA, 42€. Osta: 

https://skalhuset.fi/fi/tuotemerkit/gear4/iphone-13-pro-max-kuori-milan-snap-kulta/

Kiinnitä näytönsuoja, jolla on maksimaalinen iskunkesto

Gear4 on Zagg-tuotemerkin tytäryhtiö, joka on tunnetun InvisibleShield-näytönsuojan takana. Tämä on valmistettu Glass XTR:stä, jossa on D30-komponentteja, jotka vahvistavat lasia vaikuttamatta suojan kirkkauteen tai ohuuteen. D30-materiaalista valmistettu näytönsuoja antaa matkapuhelimellesi lisäturvaa, jos sinulla on taipumus pudottaa luuri maahan silloin tällöin. Se on myös erinomainen suoja, jos haluat laittaa kännykän kassiin muiden esineiden kanssa. Jos naarmu tai halkeama tapahtuu, se päätyy näytön suojakalvolle näytön sijaan. Lupaamme, että kiität itseäsi sijoituksestasi, jos niin tapahtuu – matkapuhelimen näytön korjaaminen voi loppujen lopuksi maksaa paljon, kun taas näytönsuoja maksaa siihen nähden vain murto-osan.

[ZAGG INVISIBLESHIELD IPHONE 13 PRO MAX NÄYTÖNSUOJA GLASS XTR, 52€. Osta:

https://skalhuset.fi/fi/tuotemerkit/zagg-invisibleshield/iphone-13-pro-max-naytonsuoja-glass-xtr/

[GEAR4 IPHONE 12/IPHONE 12 PRO KOTELO WEMBLEY FLIP KIRKAS MUSTA, 37€. Osta: 

https://skalhuset.fi/fi/tuotemerkit/gear4/iphone-12-iphone-12-pro-kotelo-wembley-flip-kirkas-musta/

[GEAR4 AIRPODS PRO KUORI APOLLO SININEN, 17€. Osta: 

https://skalhuset.fi/fi/tuotemerkit/gear4/airpods-pro-kuori-apollo-sininen/

Miten se todella toimii?

D30 vangitsee törmäysten tuottaman energian, esimerkiksi kun matkapuhelimesi törmää muihin pieniin esineisiin käsilaukussasi, tai kun pudotat laitteen vahingossa maahan. Voima, joka matkapuhelimen on kestettävä törmääessään maahan tai muihin esineisiin, vähenee huomattavasti D30-materiaalin ansiosta. D30 ehkäisee siten ikäviä vaurioita, kuten naarmuja ja halkeamia. Tämä tarkoittaa, että rakas arvokapulasi saa lyömättömän suojan - kirjaimellisesti - ulkoisilta rasituksilta, jotka voivat pilata käyttökokemuksen. On varmasti turhauttavaa yrittää katsoa videoita tai selata sosiaalista mediaaa, kun halkeamat tai naarmut peittävät koko näytön?

He luottavat D30:een - luota sinäkin!

Epäröitkö? Onko todella mahdollista tehdä niin kestävää materiaalia? Anna meidän vakuuttaa sinut! Tiesitkö, että samaa materiaalia käytetään suojavarusteina teollisuudessa, armeijassa ja useiden eri urheilulajien harjoituksissa? Löydät maailmanlaajuisesti D30-materiaaleja, jotka on integroitu ammattiurheilijoiden, teollisuustyöntekijöiden, moottoripyöräilijöiden ja armeijan suojavaatteisiin. Ihmiset yksinkertaisesti antavat oman turvallisuutensa D30:n käsiin. Tätä silmällä pitäen uskaltaa sanoa, että matkapuhelimesi osalta materiaaliin voi ehdottomasti luottaa. Lista merkeistä, jotka käyttävät tuotteissaan D30-materiaaleja, on erittäin pitkä - täältä löydät tunnettuja nimiä, kuten Dr Martens,Umbro, Adidas, Under Armour, Scott ja Triumph.

Tuote on lisätty ostoskoriisi