• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

 

Näytönsuojat - materiaalit ja toiminnot

Onko puhelimen näytönsuojalla todella väliä? Lyhyt ja tylsä vastaus on kyllä. Täältä saat sen sijaan pitkän ja hauskan vastauksen: Ostit juuri uusimman puhelimen Applelta, Sonylta, Samsungilta tai miltä tahansa muulta mahtavalta merkiltä. Avaat laatikon, ja näet laitteen makaavan siinä täysin vahingoittumattomana, sileänä ja ainutlaatuisena. Tunne, kun pidät sitä kädessäsi, on ylellinen, ja kokemus, kun käytät kännykkääsi, on ylimaallinen. Alussa olet uskomattoman varovainen. Varmistat, että pidät laitetta tukevasti kädessäsi. Sitten kelaamme aikaa hieman eteenpäin - huomaat työntäväsi matkapuhelimesi laukkuun. Ehkä heität sen sohvalle sen sijaan, että laskisit sen siihen varovasti. Nukahdat matkapuhelimen vieressäsi sängyssä sen sijaan, että laittaisit sen kunnolla yöpöydälle. Toisin sanoen, on vain ajan kysymys, milloin matkapuhelin putoaa maahan tai naarmuuntuu käsilaukun terävistä esineistä.

Pidä "uusi mobiilitunne" pidempään

Varovaisuus uuden luurin kanssa on vain luonnollista, mutta lisääntynyt ärsyttävien naarmujen ja halkeamien riski näytössä on väistämätön. Yhtäkkiä seisot siinä, kädessäsi laite, joka on täysin päinvastainen kuin se, jonka purit laatikosta muutama kuukausi sitten. Luuri ei vain näytä kuluneelta ja väsyneeltä, vaan se vaikuttaa myös itse mobiilikokemukseen. Kun yritttää ottaa kuvia, katsella videoita tai selata sosiaalisesta mediaa, naarmut ja halkeamat näytössä ovat todella ärsyttäviä. Tässä tulee kuvaan näytönsuoja! Laittamalla näytönsuojan kännykän näytölle päivästä 1 alkaen, voit säilyttää laitteen ylellisen ja eksklusiivisen tunteen mahdollisimman pitkään.

Löydä sinulle sopiva näytönsuoja

Näytönsuojaimia on useita eri versioita ja malleja. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt SkalHuset.fi:n näytönsuojaa, laaja valikoima saattaa jopa hämmentää sinua. - Mistä tietää, mikä malli sopii sinulle parhaiten? Älä huoli, me autamme sinua! Täältä saat yksityiskohtaisen oppaan siitä, minkä tyyppisiä näytönsuojaimia löydät meiltä, mitä ominaisuuksia tarjotaan, ja mitä eri käsitteet tarkoittavat.

Flat, curved, case friendly vai full size?

Nämä neljä termiä kuvaavat, kuinka näytönsuoja asettuu luuriin. Haluatko olla varma, että voit käyttää kantta tai koteloa myös matkapuhelimessasi? Silloin flat tai case friendly -mallit ovat oikea valinta sinulle, koska ne eivät ulotu puhelimen pyöristettyjen reunojen yli. Jos kuitenkin valitset curved- tai full size -näytönsuojan, koko näyttö peittyy suojan alle, mutta tällöin on myös vaara, että laitteessa ei voi käyttää toista kännykän kuorta tai kännykkäkoteloa.

COPTER IPHONE 13/IPHONE 13 PRO NÄYTÖNSUOJA EXOGLASS CURVED, €29. Osta: https://skalhuset.fi/fi/puhelintarvikkeet/apple/iphone-13/iphone-13-iphone-13-pro-naytonsuoja-exoglass-curved/

DUX DUCIS XIAOMI MI 11 NÄYTÖNSUOJA KARKAISTUA LASIA FULL SIZE, €15. Osta: https://skalhuset.fi/fi/puhelintarvikkeet/xiaomi/xiaomi-mi-11/xiaomi-mi-11-naytonsuoja-karkaistua-lasia-full-size/

Muovikalvo, karkaistu lasi vai D3O?

SkalHuset.fi:n näytönsuojat on valmistettu eri materiaaleista. Eri materiaaleilla on erilaiset hintaluokat, mutta myös iskunkestävyyden asteet. Muovikalvosta valmistetut näytönsuojamme ovat edullisimmat ja tarjoavat turvallisen suojan naarmuilta. Jos toisaalta sinulla on taipumus pudottaa matkapuhelin maahan silloin tällöin, voi olla hyvä idea valita malli karkaistusta lasista tai D3O:sta. Karkaistu lasi valmistetaan erikoistekniikalla, jossa lasi jäähtyy huomattavasti nopeammin tuotannon aikana, toisin kuin perinteisessä lasituotannossa. Tämä antaa lasille kestävämpiä ominaisuuksia, ja jos se rikkoutuu, kansi pysyy edelleen koossa hajoamatta tuhanneksi osaksi. D3O-materiaali on puolestaan iskunkestävin iskusuojamme - Tämän ilmiömäisen tekniikan takana ovat suunnittelijat sekä insinöörit, tiedemiehet ja asiantuntijat. Löydät samaa materiaalia suojavarusteista teollisuustyöntekijöille, urheilijoille, moottoripyöräilijöille ja jopa armeijalle. Toisin sanoen D3O-näytönsuojalla saat lyömättömän suojan iskuja, kulumista ja putoamisvaurioita vastaan.

Privacy-lasi, anti-glare vai anti-bluelight?

Erilaisten materiaalien ja mallien lisäksi tarjoamme myös näytönsuojaimia eri ominaisuuksilla. Täältä löydät esimerkiksi näytönsuojat, jotka on suunniteltu erityisesti estämään salakatselu junassa tai bussissa. Yksityisyyslasimme näyttävät sivulta katsottuna täysin mustilta, mikä tarkoittaa, että vain sinä näet, mitä näytölläsi tapahtuu. Häikäisynesto estää sen sijaan heijastuksia näytöllä, esimerkiksi kun olet ulkona ja haluat katsoa näyttöä ilman, että auringon heijastukset häiritsevät sinua. Anti-bluelight puolestaan suojaa silmiäsi näytön siniseltä valolta, joka voi vaikuttaa uneesi tai pahimmassa tapauksessa vahingoittaa silmiäsi.

PANZERGLASS SAMSUNG GALAXY S21 NÄYTÖNSUOJA CASE FRIENDLY PRIVACY, €36. Osta: https://skalhuset.fi/fi/puhelintarvikkeet/samsung/samsung-galaxy-s21/samsung-galaxy-s21-naytonsuoja-case-friendly-privacy/

SPIGEN IPHONE 13 MINI NÄYTÖNSUOJA GLAS.TR EZ FIT ANTI BLUELIGHT 2-PAKKAUS, €26. Osta: https://skalhuset.fi/fi/puhelintarvikkeet/apple/iphone-13-mini/iphone-13-mini-naytonsuoja-glastr-ez-fit-anti-bluelight-2-pakkaus/

Kuinka kiinnität näytönsuojan

Suurin osa SkalHuset.fi:n näytönsuojaimista on liimattavia. Näytönsuojat on varustettu suojaliuskoilla sekä tarrapuolella että ylöspäin suuntautuvan puolen päällä sekä pahvinpalasilla, joilla suojaliuskat vedetään pois. Kun olet puhdistanut näytön perusteellisesti mukana toimitetuilla liinoilla, voit asettaa näytönsuojan näytön päälle, mutta älä vielä poista suojaliuskoja. Aseta suoja paikalleen niin tarkasti kuin mahdollista, ennen kuin asetat tavallisen teippipalan toiselle pitkälle sivulle pitämään suojaa paikallaan. Taita sitten näytönsuoja ylös niin, että se on kännykän sivulla, aivan kuten klassinen matkapuhelinkotelo. Vedä suojaliuska pois tahmealta puolelta ja käännä suoja varovasti takaisin näytön päälle. Paina lujasti ja käytä pientä muovikaavinta ilmakuplien välttämiseksi. Sitten sinun tarvitsee vain vetää irti myös suojaliuska yläpuolelta-valmis!

Asetus suihkeen avulla

Saatavilla on myös Copterin ja Mocolon kaltaisten merkkien näytönsuojat, jotka asetetaan spray- tai UV-liimalla. Suihkemalleissa kuori ensin suojaliuska irti tahmealta puolelta ennen kuin ruiskutat runsaasti levityssuihketta, jota levität sitten varovasti sormin. Voit myös suihkuttaa hieman näytönsuojan etupuolelle. Aseta sitten kansi paikalleen tahmea puoli näyttöä kohti - Täällä on helppo sijoittaa suoja täydellisesti paikalleen, koska se liukuu ympäriinsä ennen kuin spray kuivuu. Painele ilmakuplat pois ja pidä kalvo paikallaan, jotta se ei liiku. Tämä prosessi on hyvä järjestää ennen nukkumaanmenoa, sillä näytönsuojan tulee kuivua vähintään 12 tuntia ennen käyttöä.

Levitys UV-liimalla

Tämäntyyppinen sovellus sisältää liiman, joka aktivoituu UV-valolla. Aloitat puhdistamalla näytön mukana toimitetuilla puhdistusaineilla ennen kuin levität UV-liimaa keskelle. Sitä ei pidä levittää käsin! Aseta näytönsuoja sen sijaan varovasti näytön päälle, kunnes olet tyytyväinen sijoitukseen, ja UV-liima leviää itsestään. Kun liima on levinnyt, kytke mukana toimitettu UV-lamppu päälle, ja pidä sitä näytön ylä-, keski- ja alaosan yllä noin 5-10 minuuttia.

Tuote on lisätty ostoskoriisi