Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

iPhone 11 Pro Muut lisätarvikkeet

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 11 Pro är en mobiltelefon med många olika funktioner och finesser du som ägare kanske ofta tar för givet. Trots detta kan det kännas som att någonting saknas. Detta någonting kan till exempel vara ett tillbehör såsom hörlurar eller en bilhållare för att enklare använda din vägbeskrivning som finns i mobilen för att hitta dit du ska. Vid önskemål om ett sådant tillbehör är du varmt välkommen att handla av oss på SkalHuset.se. Under kategorin “iPhone 11 Pro övriga tillbehör” hittar du dessa tillbehör och många fler. 

Hörlurar är ett mobiltillbehör som för många är självklart. Att kunna lyssna på musik, ljudbok eller kanske en podd är för många en viktig del av vardagen och någonting man gärna gör under kvällspromenaden, träningspasset eller kanske på vägen hem från jobbet. Hos oss på SkalHuset.se hittar du hörlurar som passar alldeles perfekt till din iPhone 11 Pro. Du kan välja mellan trådlösa hörlurar eller hörlurar med sladd, detta för att kunna välja de som passar just dig bäst. Hörlurarna vi erbjuder kommer från varumärken så som JVC, Jays, Urbanista, XQISIT och Defunc för att rada upp några. Trådlösa hörlurar är någonting som på senare år blivit allt mer populärt och lockat allt fler köpare. Trådlösa hörlurar ger en lyxig känsla utan en irriterande sladd som fastnar eller trasslar sig så fort du ska ta ut dem ur fickan. 

Att samla alla sina värdesaker på ett och samma ställe är något som många vill kunna göra för att minska risken att tappa bort dem. Vi på SkalHuset.se erbjuder självhäftande korthållare du lätt fäster på din iPhone 11 Pros baksida och håller dina betalkort och din telefon samlade på ett och samma ställe. 

I vardagens kaos är vi på SkalHuset.se medvetna om att sladdar och andra mobiltillbehör lätt tappas eller glöms bort. Vi erbjuder därför ett antal kablar som kan passa de användningsområden du är intresserad av att ha en sladd till. Vi erbjuder bland annat lightningkablar med olika anslutningar till din iPhone 11 Pro i olika färger och längd. 

Vi på SkalHuset.se vill alltid att du ska känna dig nöjd med de produkter du köper av oss och rekommenderar dig därför att alltid höra av dig om du har några frågor i din köpprocess. Vi hjälper dig gärna att hitta det tillbehör du söker till din iPhone 11 Pro så du får det som passar dina behov och önskningar bäst. På support@skalhuset.se, på Facebook Messenger eller i chatten här på hemsidan kontaktar du oss vid eventuella frågor eller funderingar. 

Njut av din iPhone 11 Pro så mycket som det går genom att köpa de tillbehör som passar din vardag och dina behov bäst. Vi på SkalHuset.se hjälper dig mer än gärna att hitta det du söker. 

Tuote on lisätty ostoskoriisi