• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Huawei P30 Pro Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Etsitkö Huawei P30 Pro -puhelimesi suojaamiseen toimivaa ratkaisua, jossa voisit samalla säilyttää esimerkiksi käteistä tai eniten käyttämiäsi kortteja, kuten henkilökorttia tai pankkikortteja?
Siinä tapauksessa meillä on sinulle hyviä uutisia – sinulle sopisi suojakotelo! Meiltä SkalHusetilta löydät tietenkin kaikkein halutuimmat Huawei-kuoret, joissa on suoja myös etupuolella. Meillä on kattava valikoima esimerkiksi lompakkokoteloita eri malleissa, jotta löytäisit sopivan kotelon juuri sinulle ja P30 Pro -puhelimellesi.
Lompakkokotelossa voit säilyttää käteistä, pankkikortteja, henkilökortteja, juna- tai bussilippuja, tai vaikkapa rakkaan lemmikkisi kuvaa. Suosittuja tuotemerkkejä, joita mekin voimme suositella, ovat esimerkiksi DG.MING ja Dux Ducis.
Dux Ducis -suojakotelo antaa uudelle matkapuhelimellesi tyylikkään ja minimalistisen ilmeen, ja ohuessa kotelossa on tilaa myös korttilokeroille. Materiaaleina on käytetty PU-nahkaa ja TPU:ta, jotka tuntuvat erittäin pehmeiltä ja mukavilta kädessä. Suojakotelosta on tietenkin saatavilla eri värejä, kuten ruusukulta, kulta ja musta. Merkin kotelon viimeistelevät kauniit saumat.
Jos etsit kokonaisvaltaisempaa lompakkokoteloa, DG.MING on tuotemerkki, joka voisi sopia juuri sinulle! Näitä puhelinkoteloita on kahta eri mallia, joista toinen on hieman jykevämpi ja klassisempi, kun taas toinen on hieman yksinkertaisempi ja modernimpi. Klassiset DG.MING-kotelot on valmistettu PU-nahasta, jonka rakenne muistuttaa aitoa nahkaa. Kuori, johon kiinnität Huawei-puhelimesi, on valmistettu kovamuovista. Suojakotelossa on korttilokerot, ja lisäksi kuoren voi irrottaa takana olevien magneettien avulla. Tyylikkäämmässä ja modernimmassa suojakotelossa on myös magneeteilla kiinnittyvä kuori, mutta sisäpuolella olevien korttilokeroiden lisäksi siinä on myös etupuolella tasku käteiselle tai korteille. Materiaaleina on käytetty PU-nahkaa ja kovamuovia.
Jos sen sijaan etsit ohuita ja tyylipuhtaita suojakoteloita, suosittelemme Low profile -sarjaa. Voit myös hemmotella itseäsi hankkimalla Huawein alkuperäiskotelon. Alkuperäiskotelossa on edessä ikkuna, josta voit vaivihkaa tarkistaa kellonajan ja soittajan.

Tuote on lisätty ostoskoriisi