• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Huawei P40 Pro Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Huawei P40 Pro Suojakotelot

Haluaisitko suojata uuden Huawei P40 Pro -puhelimesi etupuolen tai säilyttää kortit samassa paikassa puhelimen kanssa? Suojakotelo ratkaisee nämä kaksi ongelmaa. Meiltä SkalHusetilta löydät valtavan valikoiman erilaisia suojakoteloita P40 Pro -puhelimeesi. Suojakoteloita löytyy eri väreissä, materiaaleissa ja hintaryhmissä. Eri väreinä löytyy esimerkiksi musta, vaaleanpunainen ja sininen ja materiaaleista löytyy esimerkiksi PU-nahka, kovamuovi ja aito nahka. Valitse suojakotelo budjettisi mukaisesti ja kiinnitä lisäksi huomiota siihen, miltä kotelo tuntuu kädessä. Aidosta nahasta valmistetut kotelot ikääntyvät kauniisti ja tuntuvat pehmeiltä kädessä, kun taas PU-nahasta valmistettu kotelo ei ikäänny yhtä hyvin, mutta on myös edullisempi. 

Useimmissa puhelinten suojakoteloissamme on useita eri toimintoja sen lisäksi, että ne suojaavat P40 Pro -puhelintasi. Useimmissa on korttitasku ja osassa jopa käytännöllinen telinetoiminto. Lompakkomallinen suojakotelo on uskomattoman suosittu puhelintarvike ja on helppo ymmärtää miksi - saat samalla kertaa kaikki tärkeimmät asiasi säilytettyä ja vähennät samalla riskiä unohtaa lompakon tai puhelimen kotiin. Telinetoiminnon avulla saat puhelimesi pysymään järkevästi pystyssä, jos katsot esimerkiksi YouTube -videoita tai TV-sarjoja tai pelaat.

Meiltä SkalHusetilta löydät useita eri suojakoteloita Huawei P40 Pro -puhelimeesi useilta eri laadukkaita tuotteita valmistavilta tuotemerkeiltä. Laajan puhelinten suojakotelovalikoimamme ansiosta meiltä löytyy P40 Pro -malliin suojakoteloita useassa eri hintaryhmässä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja koska valikoimamme on niin laaja, löydät varmasti juuri omaan tarpeeseesi sopivan suojakotelon.

Etsitpä sitten mitä tahansa, me SkalHusetilla voimme auttaa sinua. Jos et löydä etsimääsi, voit aina laittaa viestiä asiakaspalveluumme, osoitteeseen support@SkalHuset.fi ja me autamme sinua.

Tuote on lisätty ostoskoriisi