• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy A40 Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Käytännölliset ja tyylikkäät Samsung A40 -kotelot
Skalhuset.fi tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman korkealaatuisia koteloita. Meillä on paljon Samsung Galaxy A40 -mallille räätälöityjä suojakoteloita ja suuresta valikoimastamme löydät kaikkea klassisista puhelinkoteloista käytännöllisiin lompakkokoteloihin. Tutustu jännittävään tuotetarjontaamme - tulet varmasti löytämään houkuttelevan kotelon!

Optimaalinen suoja puhelimelle
Suojakotelo, puhelinkotelo tai lompakkokotelo - tällä käytännöllisellä lisävarusteella on monta nimeä. Erilaiset puhelinsuojat ovat erittäin trendikkäitä ja suosittelemme kaikkia puhelimen omistajia suojaamaan älypuhelimensa. Suojan käyttäminen Samsung Galaxy A40 -puhelimessa antaa paitsi turvallista suojaa puhelimelle, myös tyylikkään ulkonäön ja saa puhelimesi erottumaan joukosta. Monet suojat tarjoavat myös erilaisia toimintoja pelkän suojan ja ulkonäön lisäksi, minkä ansiosta saat monta toimintoa yhdessä paketissa. Meillä on laaja valikoima paljon erilaisia suojia, joissa on useita käytännöllisiä ominaisuuksia. Älä ota turhia riskejä, vaan hanki puhelimellesi suoja jo tänään!

Värejä, kuvioita, tyylejä
Skalhuset.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita, jotta kaikki löytävät juuri oman tyyliinsä sopivat puhelinvarusteet. Samsungin lisätarvikkeita on saatavana lähes kaikissa mahdollisissa malleissa ja me olemmekin erikoistuneet Samsungin suojakoteloihin. Valitse klassinen, yksivärinen kotelo tai pirteä ja monivärinen suoja. Samsung-kotelot on valmistettu kestävästä keinonahasta ja tarjoavat hyvän suojan puhelimellesi. Nämä suojat huokuvat myös ainutlaatuisen ylellistä tunnetta. Lompakkokotelot ovat myös erityisen suosittuja. Käytännöllinen lompakkokotelo tarjoaa suojaa ja toimii samanaikaisesti nimensä mukaisesti lompakkona. Näin Samsung-älypuhelimestasi tulee hetkessä lompakko, joka kykenee moneen: puhumiseen, tekstaamiseen, surffaamiseen tai shoppailuun!

Samsung A40 -lisätarvikkeet - fiksut toiminnot
Koska tyylikäs ulkonäkö ja optimaalinen suoja eivät ole tarpeeksi, ovat valikoimassamme olevat kotelot myös varustettu fiksuilla toiminnoilla. Yksi hyvä esimerkki on Samsung A40 -kotelot, jotka ovat paitsi tyylikkäitä ja käytännöllisiä, myös erittäin toiminnallisia. Voit käyttää koteloasi jalustana, kun katsot videoita tai kuuntelet musiikkia. Lapset voivat katsoa omia ohjelmiaan puhelimesta, joka seisoo pystyssä eikä sitä tarvitse pitää kädessä. Tämä toiminto on erityisesti monen vanhemman suosikki, sillä voit unohtaa tahmaiset sormenjäljet puhelimessasi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi