• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy A40 Suojakuori

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Tarjoamme laajan valikoiman käytännöllisiä ja tyylikkäitä Samsung Galaxy A40 -puhelinkuoria. Meiltä löydät kulutusta kestäviä suojakuoria kaikkiin eri makuihin ja tilanteisiin. Valitse mieleisesi laajasta valikoimastamme, jossa on tarjolla ihastuttavia värejä ja tyylikkäitä kuviointeja.

On monta syytä sille, miksi sinun tulisi sijoittaa Samsung Galaxy A40 -puhelimesi suojakuoreen. Puhelinkuori on suhteellisen edullinen hankinta, joka suojaa kallista ja haurasta puhelintasi. Nykypäivän yhteiskunnassa olemme riippuvaisia puhelimistamme, ja monet käyttävät puhelinta useisiin erilaisiin
päivittäisiin askareisiin. Puhelimien kehittyessä ne myös kallistuvat, ja näytöt suurenevat. Nykyaikaiset älypuhelimet ovat herkkiä ja voivat helposti mennä rikki pudotessaan. Erilaiset kuoret ja lisätarvikkeet ehkäisevät ulkoisia vaurioita ja pidentävät puhelimen käyttöikää. Puhelinkuori suojaa ennen kaikkea puhelinta iskuilta, jotka kohdistuvat heikkoihin kulmiin, mutta myös muilta ulkoisilta tekijöiltä, kuten lämmöltä, pölyltä ja lialta. Kolhujen ja naarmujen korjaaminen on usein kallista. Hankkimalla meiltä edullisen suojakuoren Samsung Galaxy A40 -puhelimeesi voit välttyä näiltä turhilta kuluilta.

Sen lisäksi, että puhelinkuori suojaa puhelinta ja pidentää sen käyttöikää, se auttaa myös luomaan persoonallisen tyylin. Erilaiset kuviot ja värit suojakuorissa tekevät puhelimesta sekä trendikkään että tyylikkään. Meiltä löydät sekä yksivärisiä ja tyylipuhtaita kuoria että värikkäitä ja sieviä koteloita. Monien mielestä on hauskaa muuttaa matkapuhelimen ulkonäköä. Meidän kattavasta puhelinkuorien valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Voit muuttaa Samsung Galaxy A40 -puhelimesi tyyliä vuodenajan ja mielialan mukaan käyttämällä erilaisia suojakuoria. Valitse suosikkivärisi tai mieleisesi kuviointi. Samsung Galaxy A40 -suojakuoremme on valmistettu TPU-materiaalista (termoplastinen polyuretaani). Se on sileä, pehmeä ja kestävä materiaali, joka suojaa tehokkaasti lialta ja kolhuilta. Se on yksi parhaista ja vahvimmista puhelinkuorien materiaaleista. Joissakin suojakuorissamme on harjattu hiilikuitupinta, joka luo tyylikkään ja futuristisen ilmeen.

Muistathan, että myös näytön suojaaminen on tärkeää. Meidän monipuolisesta Samsung Galaxy A40 -lisätarvikkeiden valikoimastamme löydät myös näytönsuojat, kotelot ja muut tarvikkeet.

Tuote on lisätty ostoskoriisi