• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Belkin
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Valmistaja

  • Lähellä

Belkin

Älypuhelimen lisätarvikkeille on usein tarvetta. Kyse voi olla esimerkiksi varalaturista, latausjohdosta, adaptereista tai langattomasta latausasemasta. SkalHuset on jo useiden vuosien ajan myynyt lisätarvikkeita älypuhelimiin ja voi ylpeänä esitellä Belkinin upean lisätarvikkeiden valikoiman. 

Belkinillä on laaja tarjonta tuotteita ja saatavana on todellakin jotakin kaikkiin tarpeisiin. Eteen voi esimerkiksi tulla tarve pidemmälle latausjohdolle tai ylimääräiselle adapterille laturiin. Belkin myy lightning to USB-C-, lightning to USB-A, 3.5 mm to lightning-, USB-C to USB-A- ja USB-C to USB-C -johtoja. Saatavana on myös adaptereita 12 watin teholla ja USB-A-ulostulolla, 24 watin teholla ja kahdella USB-A-ulostulolla sekä 30 watin teholla ja USB-C-ulostulolla. Etsimästäsi tuotteesta riippuen löydät suurella todennäköisyydellä sen sivustoltamme SkalHuset.fi. Belkinin tuotteet sopivat useimpiin puhelimiin ja malleihin. Tarkasta älypuhelimesi tekniset tiedot ennen tarvikkeiden ostamista. Valikoimastamme löydät myös langattomia latureita 15 watin teholla. Se on täydellinen valinta, kun haluat latausalustan, jossa voit ladata puhelimesi ja ennen kaikkea välttyä johtosotkuilta. 

Jos sinulla on kysyttävää tietystä tuotteesta tai valikoimastamme puuttuu jokin tuote, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai chatin tai Facebookin kautta. Olemme tavoitettavissa osoitteessa support@SkalHuset.fi ja otamme mielellämme vastaan tiedusteluja, koskevatpa ne ehdotusta tai tuotteisiin liittyviä kysymyksiä. Vastaamme asiakkaillemme aina nopeasti ja pidämme tärkeänä olla asiakkaidemme tavoitettavissa. 

Kun olet valinnut tuotteen Belkin-tuotemerkiltä suunnitelmiesi mukaisesti, suosittelemme tilaamaan sen arkipäivänä ennen klo 16.00. Jos tilaat ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme tilauksesi jo samana päivänä. Panostamme aina nopeisiin toimitusaikoihin ja sujuvaan toimitusprosessiin asiakkaillemme. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat myös maksuttoman toimituksen paketillesi, mikäli valitset toimitustavaksi tavallisen kirjetoimituksen. Jos toivot sen sijaan seurattavan toimituksen, veloitamme pienen 4,90-7,90 euron lisämaksun valitsemastasi toimitustavasta riippuen. Kaikilla asiakkaillamme on myös käytettävissään 90 päivän avokauppa ja 14 päivän peruutusoikeus, mikä voi olla hyvä tietää liittyen omiin oikeuksiin tuotteita netistä tilattaessa. Toivomme tietenkin, että olet tyytyväinen Belkin-tuotteisiisi ja että ne tulevat auttamaan sinua älypuhelimesi päivittäisessä käytössä. 

SkalHuset.fi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksi. Ethän unohda, että meillä on verkkokaupassamme useita erilaisia tuotteita, kuten suojakuoria, suojakoteloita ja näytönsuojia älypuhelimellesi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi