Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

bugatti

Bugatti on eurooppalainen vaatemerkki, joka on laajentanut valikoimaansa ja he tarjoavat nyt myös korkealaatuisia matkapuhelintarvikkeita. Heidän tyylikkäät tuotteensa valmistetaan aidosta nahasta ja niitä on saatavilla neutraaleissa väreissä, kuten mustana ja ruskeana. 

Koska puhelimen suojatuotteet valmistetaan aidosta nahasta, ne ikääntyvät arvokkaasti ja antavat tuotteille uniikin viimeistelyn. Niiden tyylikäs ja minimalistinen design pitää ne muodikkaina vielä pitkään.

Tuotteet ovat todella korkealaatuisia ja suojaavat puhelintasi naarmuilta, kolhuilta ja iskuilta. Sekä Bugatti-suojakuoret että -suojakotelot on varustettu fiksuilla korttitaskuilla, joten saat säilytettyä kaikki arvotavarasi kätevästi samassa paikassa. 

 

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

bugatti

Bugatti on perustettu 26. toukokuuta 1978 ja se on Brinkmann-nimisen yrityksen tytäryhtiö. Klaus Jürgen Möller, Brinkmannin markkinointipäällikkö, löysi nimen "bugatti" milanolaisesta puhelinluettelosta. Jo vuonna 1981, kun bugatti julkaisi viisi ensimmäistä tikattua takkiaan, niistä tuli uskomattoman suosittuja ja merkki nousi pysyvästi muotimerkkien joukkoon. 

Bugatti on todella ylpeä eurooppalaisuudestaan ja he ovat sanoneet muun muassa että "Eurooppa on kuin yksi suuri perhe täynnä erilaisia persoonallisuuksia". Yhdessä heidän käyttämässään logossa, "bugatti b":ssä, jokainen laakerinlehti symboloi yhtä Euroopan maata. Yritys on jatkanut kehitystään ja hypännyt miesten muodista naisten muotiin ja nyt myös puhelintarvikkeisiin. 

Etsitkö korkealaatuisia suojakuoria tai suojakoteloita? Valintasi voi hyvin olla Bugatti. Yritys on kehittänyt pitkän, laadukkaita tuotteita ja uraauurtavaa teknologiaa sisältävän historiansa aikana tyylikkäitä puhelimen suojakuoria ja suojakoteloita useille eri puhelinmalleille. Heidän tuotteensa on valmistettu aidosta kasviparkitusta nahkasta, joka on todella kestävää ja ikääntyy arvokkaasti. 

Nykypäivänä lähes kaikki ihmiset käyttävät erilaisia teknisiä laitteita. Me SkalHusetilla tiedämme, että haluat suojata ja pitää huolta laitteistasi. Siksi olemmekin ottaneet myyntiin erilaisia tarvikkeita, jotta löytäisit tarvitsemasi. Olipa kyse sitten suojakuoresta puhelimeen tai näytönsuojasta tablettiin, voimme varmasti palvella sinua. Luonnollisesti saat ostoksellesi 14 päivän täyden peruutusoikeuden sekä 90 päivän avokaupan, jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi