• Ilmainen toimitus alkaen €25
 • Nopeat toimitukset
 • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Gear4

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Tuotetta

Gear4

Tuotemerkki Gear4 perustettiin vuonna 2006 Lontoossa. Merkin tarkoituksena oli alusta alkaen valmistaa huipputason puhelintarvikkeita. Ja voi kiistämättä todeta, että siinä he kyllä onnistuivat! Gear4 näkee matkapuhelimen tai älypuhelimen muuna kuin vain pelkkänä puhelimena, mikä on luultavasti selitys tuotemerkin suurelle menestykselle. Gear4 näkee puhelimen linkkinä kavereiden kanssa juttelemiseen, tärkeiden muistojen ikuistamiseen, viihteen tarjoamiseen, kun aika käy pitkäksi ja välttämättömäksi tarvikkeeksi, kun tarvitset apua. Gear4 onkin panostanut suojakuoriin, jotka on varustettu ns. D3O®-tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että laitteesi saa kirjaimellisesti lyömättömän suojan putoamisvaurioilta, iskuilta ja muulta kulumiselta, joka voi vaikuttaa uskollisen kumppanisi käyttöön. Samaa materiaalia löytyy maailmanlaajuisesti ammattiurheilijoiden, moottoripyöräilijöiden, teollisuustyöntekijöiden ja jopa armeijan käyttämistä suojavarusteista – voit siis tuntea olosi täysin turvalliseksi jätämällä puhelimesi Gear4:n käsiin.

Ihanteellinen suoja iskuja, kolhuja ja putoamista vastaan

D3O®-materiaali on tieteellisesti kehitetty antamaan laitteellesi parhaan mahdollisen suojan iskuja vastaan. Saatat ajatella, että tällaisen luotettavan suojan on oltava tukeva, paksu ja melkein jopa kömpelö? Niin voi olla helppo uskoa, mutta Gear4:n kuorilla on itse asiassa ohut muotoilu, joka sopii mukavasti sekä käteen että taskuun. Ilmiömäisen D3O®-tekniikan takana olevien insinöörien, tutkijoiden, suunnittelijoiden ja erilaisten asiantuntijoiden ansiosta saat markkinoiden parhaan suojan ilman, että sinun tarvitsee tinkiä käytännöllisestä ja virtaviivaisesta tunteesta. Saat tietysti myös mahdollisuuden valita oman suosikkisi monista eri väreistä, materiaaleista ja malleista, ja löytää siten juuri omaan makuusi sopivan mallin!

Suojaa Galaxylle, iPhonelle, iPadille ja AirPodille

Etsitkö iskunkestävää suojaa Samsung Galaxy S21:lle, iPhone 13 Prolle tai kenties AirPod-laitteellesi? Gear4 tarjoaa sekä suojakuoria että -koteloita useille suosituille laitteille. Jos etsit neutraalia kuorta, voit löytää läpinäkyviä versioita, sekä puhelimen suojakuoria tyylikkäissä väreissä, kuten musta ja harmaa. Heille, jotka sen sijaan haluavat ainutlaatuisen ilmeen puhelimeensa, tarjoamme suojakuoria esimerkiksi sinisenä, keltaisena ja vaaleanpunaisena. Tai miksi et kokeilisi siistiä moniväristä mallia, joka todella erottuu joukosta? Kaikkien, joilla on hieman kömpelöt sormet, kannattaa vuorostaan tutustua Gear4-suojakoteloihin – käytännöllisellä kotelolla suojaat nimittäin sekä laitteen etu- että takaosan! Täältä löydät myös käytännölliset lompakkokotelot sisäänrakennetuilla korttilokeroilla. Suurin osa ihmisistä voi luultavasti laskea yhdellä kädellä, kuinka monta kertaa he ovat unohtaneet puhelimen kotiin, mutta lompakon? Se on helpompi unohtaa kiireessä. Jos sinulla on kaikki tärkeät pankkikortit mukanasi yhdessä puhelimen kanssa, sinun ei  tarvitse enää koskaan murehtia sitä, että lähdet kaupungille ilman rahaa.

Gear4-suojakuori käytännöllisillä, huipputeknologisilla ominaisuuksilla

Oletko innokas iPhone-fani, joka on panostanut viimeisimpään malliin? Uusi iPhone 13 on, aivan kuten iPhone 12, varustettu käytännöllisellä Magsafe-järjestelmällä, mikä tarkoittaa, että sisäänrakennettujen magneettien avulla voit ladata puhelimen täysin ilman johtosotkua. Gear4 tarjoaa tietysti Magsafe-yhteensopivia kuoria, joiden avulla voit jatkaa Applen langattomasta latauksesta nauttimista. Kaikki Gear4:n suojakuoret ovat myös Qi-yhteensopivia, mikä mahdollistaa langattoman latauksen, vaikka sinulla olisi muu älypuhelin kuin iPhone 12 ja 13. Gear4 tarjoaa myös muita suojakuoria, joissa on muita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten jalustatoiminto tai uurrettu rakenne, joka parantaa pitoa ja ehkäisee puhelimen putoamista maahan.

Osta edullisia Gear4-tarvikkeita osoitteesta SkalHuset.fi

SkalHuset tarjoaa valtavan ja monipuolisen valikoiman Gear4-suojatarvikkeita! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset antaaksesi laitteellesi sen ansaitseman suojan. Gear4:n käyttämä D3O®-materiaali kaikissa tapauksissa pidentää uskollisen kumppanisi käyttöikää ja säilyttää samalla laitteesi jälleenmyyntiarvon. Voit käyttää suodatustoimintoa verkkosivuilla helpottaaksesi etsimäsi tuotteen löytämistä. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat ilmaisen ja nopean kirjetoimituksen sekä 90 päivän avokaupan tilaukseesi.

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri

 • Show more

Tuotetyyppi


Ominaisuudet

 • Show more

Materiaali

 • Show more

Se sopii

 • Show more
Displaying 159 of 159 results
Displaying 159 of 159 results

Lajittele

 • Suositeltava

 • Nimi

 • Hintojen nousu

 • Laskeva hinta

 • Uutiset

 • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi