• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Incase
Tuotetta

Incase

Incase on tuotemerkki, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1997. Incase on aina 90-luvulta San Franciscossa liiketoiminnan aloittamisesta lähtien pyrkinyt suunnittelemaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaiden tärkeimpiä elektronisia laitteita. Brändi keskittyy pääasiassa ensiluokkaisten suojien valmistamiseen Applen kannettaville tietokoneille, mutta valmistaa myös korkealaatuisia suojakuoria AirPodeille ja iPhone-puhelimille. Incasella on laaja kokemus ja laaja tietämys siitä, mikä luonnehtii todella hyvää mobiili- ja tietokonetarvikesuunnittelua, ja he tarjoavat paljon vaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Kaikki Incasen tuotteet käyvät läpi useita erilaisia testejä ennen kuin ne tulevat markkinoille. He pitävät myös erittäin tärkeänä Apple-tuotteiden jatkuvan kehityksen seuraamista ja suunnittelevat siksi täysin uusia tuotteita säännöllisin väliajoin. Incasen iskunkestävällä suojalla pidät laitteesi ehjänä ja siistinä pidemmän aikaa, mikä säilyttää jälleenmyyntiarvon korkeana samalla, kun pääset nauttimaan parhaasta mahdollisesta käyttökokemuksesta. Uusi kannettava tietokone ei ole mikään edullinen hankinta, joten on vain fiksua varustaa laitteet kunnolla heti alusta alkaen.

Tilaa tietokonelaukku tai suojakotelo Incaselta

Vältä laitteidesi naarmuuntumista, halkeamista ja muuta kulumista! Osoitteesta SkalHuset.fi löydät laajan valikoiman suojatarvikkeita sekä Macbookeille että AirPodeille ja paljon muuta. Jos olet pitkään etsinyt hyvää koteloa tai laukkua kannettavalle tietokoneellesi, olet tullut oikeaan paikkaan – Incaselta löydät tietokonelaukkuja useina eri malleina ja eri kokovaihtoehtoina. Useimmissa malleissa on musta ja tyylikäs muotoilu, josta monet pitävät, ja sinulla on mahdollisuus valita vaihtoehtoja, joita kannat olkapäällä tai selässä. Tai ehkä etsit käytännöllistä koteloa kannettavalle tietokoneellesi? Incaselta löydät niin kutsut sleevet, joihin voit helposti liu’uttaa kannettavan tietokoneen, kun se ei ole käytössä. Osoitteesta SkalHuset.fi löydät paljon tyylikkäitä malleja kankaasta, plyysistä tai nailonista, joiden sisäpuoli on pehmeä ja joka pitää kannettavan tietokoneen turvassa ulkoisilta rasituksilta. Haluatko neutraalin, tyylikkään tai värikkään sleeven? Meiltä voit valita useista eri väreistä, kuten musta, sininen, harmaa, tummanvihreä tai vaaleanpunainen.

Käytännölliset suojakuoret Macbookeille ja AirPodeille

Se, että puhelin kannattaa suojata suojakuorella tai -kotelolla, ei ole suoranainen uutinen, mutta tiesitkö, että myös kannettavat tietokoneet voidaan suojata vastaavilla tuotteilla? Jos käytät suodatustoimintoa ja napsautat "suojakuoret"-ruutua, näet helposti Incasen suuren valikoiman. Täältä löydät kuoret sekä Macbook Prolle että Macbook Airille useina eri väri- ja mallivaihtoehtoina. Jos haluat säilyttää kannettavan tietokoneen luonnollisen ulkonäön, voit valita läpinäkyvän kovamuovista valmistetun kuoren, mutta voit löytää myös mattapintaisia vaihtoehtoja mustana tai harmaana. Joissakin kannettavan tietokoneen suojakuorissa on myös pilkullinen pintakuvio, joka pitää tietokoneen turvallisesti paikallaan kaiken tyyppisillä työpöydillä.

Ensiluokkaisia suojatarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin

Meillä osoitteessa SkalHuset.fi on pitkä kokemus elektronisten tarvikkeiden myynnistä verkossa. Jaamme mielellämme tietomme, joten jos sinulla on kysyttävää – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Facebook Messengerissä tai chatissa täällä verkkosivustolla, kun tarvitset ohjeita ostosten tekemiseen. Tutustu laajaan Incase-tuotevalikoimaamme ja valitse suojatarvikkeet laitteellesi jo tänään. Tarjoamme nopeat toimitukset, useita maksuvaihtoehtoja ja 90 päivän avokaupan kaikkiin tilauksiin!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri

  • Show more

Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii

  • Show more
Displaying 32 of 32 results
Displaying 32 of 32 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi