• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Love Mei
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Oletko älypuhelimen omistaja ja kyllästynyt tarpeettomiin korjauskustannuksiin, jotka ilmenevät heti, kun satut vahingossa pudottamaan puhelimesi, ja se menee rikki? Siinä tapauksessa Love Mei -tuotemerkki on uusi paras ystäväsi. Tämä tuotemerkki valmistaa nimittäin erittäin iskunkestäviä Kuoria sinulle, jolla on Samsung tai iPhone. Osa Kuorista on valmistettu metallin ja silikonin yhdistelmästä ja osa puolestaan metallista ja TPU:sta. Kuoret ruuvataan kiinni puhelimen ympärille mukana tulevilla ruuveilla, ja pakkaukseen sisältyy aina myös sopiva näytönsuoja, kun ostat Kuoret tältä merkiltä. Mukana tuleva näytönsuoja ei tee puhelimesta ainoastaan erittäin iskunkestävää, vaan myös vedenkestävän. Mukana toimitetaan lisäksi pölytulpat, jotka suojaavat puhelinta pölyltä ja tekevät puhelimesta myös pölynkestävän. 

Puhelinta suojaavan kuoren hankkiminen paitsi pidentää sen käyttöikää, mutta myös estää mahdolliset korjauskustannukset vahingon sattuessa. Me SkalHuset.fi-sivustolla olemme siksi erittäin iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä myymällä Love Mein Kuoria, jotka todella pitävät puhelimesi turvassa päivittäisiltä vaaroilta. Puhelimen Kuorien lisäksi Love Mei tarjoaa myös tyylikkäitä Kuoria AirPods Pro -kuulokkeille kovamuovista ja TPU:sta. Voit tilata ne meiltä sivustolta SkalHuset.fi. 

Love Mei on perustettu Shenzhenissä Kiinassa ja löytänyt tiensä aina Ruotsiin asti kulutusta kestävän laadun ja iskunkestävän materiaalin ansiosta. Me SkalHuset.fi-sivustolla työskentelemme mielellämme Love Mei -tuotteiden parissa ja myymme niitä verkkosivustollamme. Näin annamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa nämä kestävät Kuoret. Love Mei -Kuoret eivät ole vain kestäviä, vaan myös verrattain tyylikkäitä. Voit ostaa suojakuoren eri väreissä verkkosivuiltamme, jos puhelimesi on malliltaan Samsung Galaxy S8, S10 tai S20, muille malleille tuote on saatavilla mustana. 

Jokaisen tulisi pystyä käyttämään puhelintaan pelkäämättä turhaa kulumista tai joutumatta laittamaan rahojaan korkeisiin korjauskustannuksiin, joita käyttäisi mieluummin johonkin hauskempaan. Osta Kuori meiltä SkalHuset.fi-sivustolta tuotemerkiltä Love Mei, niin saat takuulla iskunkestävän ja varman suojan Samsungiisi tai iPhoneesi. Unohda pelko ja nauti puhelimestasi. 

Jos päätät ostaa uuden Love Mei -suojakuoresi meiltä sivustolta SkalHuset.fi, takaamme nopean toimituksen haluamaasi paikkaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Jos tilaat puhelimen suojakuoren arkipäivänä ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme tuotteen vielä saman päivän aikana. Kirjelähetykset ovat ilmaisia, mutta 4,90 euron lisämaksusta voit seurata pakettisi matkaa kotiovellesi. Jos muutat mieltäsi ostoksesi suhteen, sinulla on aina 90 päivän avokauppa, kunhan tuote on ehjä ja käyttämätön ja pakkaus avaamaton. 

Me SkalHuset.fi-sivustolla olemme asiantuntijoita puhelimen Kuorissa, etenkin Love Mei -Kuorissa. Jos sinulla on kysyttävää jostakin Love Mei -tuotteen tilaamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@skalhuset.fi, chatissa verkkosivustollamme tai Facebook Messengerissä, ja vastaamme sinulle niin pian kuin suinkin mahdollista. Valitse Love Mei, jos haluat pitää puhelimesi turvassa, vähentää kulumisriskiä, pidentää sen käyttöikää ja välttää korkeat korjauskustannukset. Tervetuloa löytämään Love Mei -Kuori SkalHuset.fi-verkkokaupastamme. 

Tuote on lisätty ostoskoriisi