• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Nillkin
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

 

Jos etsit korkealaatuisia tarvikkeita puhelimeesi, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen - tervetuloa SkalHusetille. Täältä löydät kattavan valikoiman tarvikkeita puhelimille, jotka suojaavat ja optimoivat puhelintasi sekä parantavat sen käytettävyyttä. Jälleenmyymme muun muassa Nillkin-merkkisiä tuotteita. Yritys valmistaa suojakuoria, näytönsuojia ja suojakoteloita puhelimille. Tuotteita valmistetaan pääasiallisesti Applen, Samsungin, Huawein ja Sonyn laitteisiin. Nillkin-tuotteiden valikoimamme on erittäin laaja, joten löydät suurella todennäköisyydellä etsimäsi verkkokaupastamme riippumatta tyylistäsi tai maustasi.


Puhelimen varustaminen suojakuorella tai suojakotelolla on fiksua, sillä se suojaa puhelinta monelta vahingolta. Vaikka valitsisit puhelimeesi suojakuoren tai suojakotelon, suosittelemme silti asentamaan puhelimeen näytönsuojan. Se suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta, rasvalta ja sormenjäljiltä. Nillkinin suojalasit on valmistettu karkaistusta lasista, joka on yksi markkinoiden parhaista suojatyypeistä. Jos suojalasiin tulee särö, puhelimen oma näyttö säilyy ehjänä ja voit vain vaihtaa uuden suojalasin paikalleen. Suojalasi ei vähennä puhelimen käytettävyyttä, vaan antaa sille vain tarpeellisen suojan.


Me SkalHusetilla olemme sitä mieltä, että puhelimen suojaamisen ei tulisi olla liian kallista ja siksi tarjoammekin hyvällä hinta-laatu-suhteella varustettuja tarvikkeita. Se antaa sinulle enemmän valinnanvaraa ja vapauksia puhelimesi suojaamiseen - voit vaihtaa kuorta vaikka päivittäin. Lompakkomalliset kotelot korttitaskuilla soveltuvat hyvin arkeen, mutta yksinkertaisemmat kuoret saattavat sopia vapaa-ajalle paremmin.
Kun asioit SkalHusetin verkkokaupassa, saat vaihtoehdoksi aina ilmaiset toimitukset ja toimitamme tuotteesi nopeasti - saat tuotteesi 1-3 päivän sisällä tilauksestasi. Yksinkertaista, tyylikästä ja helppoa. Tutustu Nillkin-tuotteidemme valikoimaan ja löydät varmasti tarkoitustasi palvelevan ratkaisun.
 

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi