• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Popsocketsin perusti yllättäen filosofian professori David Barnett, ja tavoitteenaan hänellä oli kuulokkeiden sotkeutumisen estäminen. Hän liimasi puhelimen takaosaan kaksi nappia ja näin syntyi idea Popsocketsista.

 


Nykyään Popsockets tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja malleja näistä kahdesta napista, ja heidän valikoimastaan löytyy lähes jokaiselle jotakin. Uusimmassa PopGripsissä on myös älykäs toiminto, jonka avulla voit vaihtaa itse napin, joten voit yhdistää PopGripisi esimerkiksi päivän asuun.

Itsenäisten PopGripsien lisäksi Popsockets tarjoaa myös suojakuoria, joissa on sisäänrakennettu PopGrip – jotkut yhteistyössä muiden tunnettujen tuotemerkkien kanssa. Ne tarjoavat myös korttitaskuja, jotka voit kiinnittää puhelimen takaosaan, myös sellaisen, jossa on sisäänrakennettu PopGrip.

 

Tuotetta

Popsockets, rannekkeet, hihnat ja jalustat – on olemassa paljon vaihtoehtoja sinulle, joka haluat paremman otteen puhelimestasi. Olemme keränneet tänne kaikki popsockets-pidikkeet ja muut puhelintarvikkeet. Puhelinpidike on, aivan kuten nimi kertoo, pidike jolla saat paremman otteen puhelimestasi. Popsockets on monen puhelimen käyttäjän suosima lisävaruste ja se toimii eräänlaisena imukuppina, jonka voi avata kun se on käytössä ja työntää sisään, kun sitä ei tarvita. Popsockets on myös nerokas lisävaruste, joka helpottaa kuulokkeiden johdon selvittämistä – voit nimittäin kiertää johdon popsockets-nuppien ympärille. Popsockets toimii myös käytännöllisenä jalustana, kun nuppi on vedetty ulos, mikä on täydellistä halutessasi katsoa videoita pitäen kädet vapaina.

Popsockets on helppo kiinnittää puhelimen takakanteen liimakalvon ansiosta. Voit myös tarpeen mukaan kiinnittää useamman popsocketin, ja monet valitsevat kahden pidikkeen asentamisen, mikä antaa hyvän tuen puhelimelle. Yksi popsocket puhelimen alareunassa toimii erinomaisena jalustana soittaessasi videopuheluita, kun taas kaksi nuppia mahdollistavat puhelimen pitämisen vaakasuorassa asennossa, mikä on täydellistä, kun haluat katsoa YouTube-videoita tai sarjoja. Kaksi nuppia tekevät myös kuulokkeiden johdon kiertämisestä helppoa, koska voit kiertää johdot kahdeksikon muotoon ja pitää ne aina siististi sotkeutumatta. Toinen popsocketin etu on sw, että puhelinpidike on yhteensopiva saman merkin autotelineen kanssa, mikä helpottaa puhelimen kiinnittämistä autossa. Popsockets ei tietenkään ole ainoa tuotemerkki, joka tarjoaa puhelinpidikkeitä, ja niitä löytyy myös designgurulta Richmond & Finch. Richmond & Finch tarjoaa paljon tyylikkäitä pidikkeitä monella eri teemalla, eri väreissä ja eri malleina. Täältä löydät esimerkiksi tyylikkäät puhelinpidikkeet leopardikuosilla, tyylikkäällä marmoriprintillä, graafisella kuviolla ja paljon muuta. Yhdistä mobiilipidike suojakuoren kanssa ja saat tyylikkään kokonaisuuden. Meiltä löydät paljon erilaisia yhteensopivia vaihtoehtoja!

Popsockets ja muut puhelinpidikkeet – jalusta ja remmi

Minkä tyyppinen puhelinpidike on sinun makuusi? On yksilöllistä, minkälaisen pidikkeen valitsee. Jotkut valitsevat mobiilirenkaan, josta voi pujottaa sormen ja saada paremman otteen puhelimesta. Toiset taas haluavat jalustan, joka toimii myös pidikkeenä. Sen lisäksi että saat paremman otteen puhelimestasi, puhelinpidike voi auttaa sinua ottamaan vakaampia kuvia. Kuulutko heihin, jotka napsivat paljon selfieitä? Käyttämällä popsocketia tai muuta puhelinpidikettä voit pitää puhelinta ylhäällä ja ottaa hyvän kuvan yläkulmasta, ilman että joudut pelkäämään puhelimen pudottamista naamallesi.

Puhelinpidike, jossa on integroitu jalusta, on myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto, sillä voit pitää puhelinta joko vaakasuorassa tai pystysuorassa asennossa. Tämä on erittäin kätevää silloin, kun katsot videoita tai otat valokuvia ajastimella. Kun jalustaa tai pidikettä ei tarvita, sen voi taittaa kasaan eikä se vie turhan paljon tilaa. Jos etsit käytännöllistä mobiilijalustaa esimerkiksi autossa käytettäväksi, on olemassa erityyppisiä mobiilipidikkeitä, joihin kannattaa tutustua. Mobiilipidikkeen voi kiinnittää auton tuuletusritilään, mikä tekee esimerkiksi GPS-reittioppaan tai musiikin kuuntelusta autossa helpompaa, koska sinun ei tarvitse pitää puhelinta kädessäsi.

Tilaa popsockets ja muut puhelinpidikkeet meiltä

SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mobiilipidikkeitä, kuten jalustoja ja telineitä. Sen lisäksi, että puhelinpidikkeet ovat erittäin käytännöllisiä tuotteita ja tarjoavat paremman otteen puhelimesta, ne ovat myös erittäin fiksuja, koska ne toimivat yhdessä autotelineen kanssa. Etsitkö hauskoja ja käytännöllisiä komponentteja puhelimeen? Meiltä löydät laajan valikoiman trendikkäitä ja turvallisia suojakuoria, suojakoteloita, latureita, johtoja ja kuulokkeita.

Puhelimen ulkonäön vaihtaminen suojakuoren avulla on helppoa ja nopeaa, ja nyt voit päivittää puhelimen tyyliä myös popsocketilla ja muilla puhelinpidikkeillä. Yhdistä suojakuori popsocketiin tai valitse tyylikästä kontrastia luova pidike. Kun olet kerran kokeillut puhelinpidikettä, voi olla vaikea luopua siitä!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii


Valmistaja

Displaying 36 of 36 results
Displaying 36 of 36 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi