• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Whitestone Dome
Tuotetta

Whitestone Dome

Monissa nykyaikaisissa puhelimissa on suuri näyttö, jossa on useita ominaisuuksia ja toimintoja. Näyttö peittää koko puhelimen, ja sen suojaamiseksi ja halkeamien ja naarmujen välttämiseksi suosittelemme aina, että täydennät puhelimen suojausta hankkimalla näytönsuojan. Täältä osoitteesta SkalHuset.fi voit tilata näytönsuojan nopeasti ja helposti suoraan verkosta. Näytönsuojia on saatavana eri materiaaleista, kuten muovikalvoa ja karkaistua lasia, ja tässä tutustumme tarkemmin karkaistusta lasista valmistettuun Whitestone Dome -näytönsuojaan. Whitestone Dome - tuotteen valmistaja on luonut optimaalisen näytönsuojan, joka toimii myös kaarevilla näytöillä varustetuissa matkapuhelimissa ja joka ei vaaranna näytön kirkkautta tai kosketusherkkyyttä. Ei ihme, että Whitestone Domesta on nopeasti tullut erittäin suosittu näytönsuoja!

Näytönsuoja optimaalisella istuvuudella ja toimivuudella

Whitestone Dome -näytönsuoja ei vaikuta matkapuhelimen moniin toimintoihin. Näytönsuojassa on käytetty edistyksellistä tekniikkaa, joka sallii sormenjälkitunnistimen ja kosketusnäytön toiminnan koko näytössä erinomaisesti, vaikka puhelimen näytössä on suojalasi. Whitestone Dome -näytönsuojan avulla vältyt myös näytössä olevalta ympyrältä, joka on monissa muissa Samsungin karkaistua lasia olevissa näytönsuojissa. Saat täydellisen kosketusherkkyyden, eikä näytönsuoja heikennä puhelimen näytön kirkkautta tai värejä. Whitestone Dome suojaa näyttöä siten naarmuilta, kolhuilta, lialta ja sormenjäljiltä vaarantamatta näytön kosketustoimintoa, kirkkautta tai värejä.

Kun ostat Whitestone Dome -näytönsuojan, mukana toimitetaan myös asennustarvikkeet. On tärkeää, että luet ohjeet huolellisesti ennen näytönsuojan asentamista puhelimen näyttöön. Oikeanlaisella asennuksella saat pinnan, joka on erittäin kestävä ja estää tehokkaasti likaa ja sormenjälkiä, ja tässä Whitestone Dome eroaa vastaavista markkinoilla olevista tuotteista. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, mutta helpot seurata, ja näin varmistat, että saat täydellisesti istuvan näytönsuojan, joka ei irtoa ja joka tarjoaa tehokkaan suojan puhelimen hauraalle näytölle. Nestemäinen liuos levitetään tasaisesti koko näytölle ja sitä voidaan käyttää, vaikka näytölläsi olisi jo pieniä naarmuja, halkeamia tai kolhuja. Nestemäisellä liuoksella voidaan peittää koko näyttö, myös reunat. Kiinnittämällä puhelimen reunoihin asti ulottuvan liiman saat näytönsuojan, joka on tukevasti kiinni laitteen näytössä. Liuoksen on tämän jälkeen annettava kovettua, ja tällä tavalla luodaan näytönsuoja, joka suojaa naarmuilta ja iskuilta ja joka sopii näyttöön parhaiten. Voit laittaa puhelimen helposti taskuun tai laukkuun ilman pelkoa siitä, että avaimet tai muut terävät esineet aiheuttavat sille vaurioita. Kun ostat Whitestone Dome - näytönsuojan, saat pakkauksen, joka sisältää kehyksen asennuksen helpottamista varten ja UV-valon. Whitestone Dome on saatavilla useille laitteille, kuten Samsung Galaxy ja iPhone.

Tilaa Whitestone Dome osoitteesta SkalHuset.fi

Täältä osoitteesta SkalHuset.fi voit helposti ja nopeasti tilata Whitestone Dome -tuotteita verkossa. Kun teet ostoksia täällä, saat aina nopeat toimitukset, kilpailukykyiset hinnat ja hyvän palvelun. Asiakaspalvelumme on auttamassa ja ohjaamassa sinua oikean tuotteen löytämisessä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksestasi, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä meihin verkkosivuilla olevan chatin kautta. Voit tietenkin myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai Facebook Messengerin kautta.

Näytönsuojan lisäksi suosittelemme hankkimaan puhelimeen myös suojakotelon tai suojakuoren. Näytönsuoja suojaa puhelimen etuosaa, kun taas suojakuori tai kotelo suojaa myös puhelimen takaosaa. Kuoria ja koteloita on saatavilla useita eri malleja sekä eri materiaali- ja värivaihtoehtoja. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan suojan, joka sopii sekä puhelimeesi että tyyliisi. Suojakoteloista esimerkiksi lompakkokotelot, jossa on erilliset korttilokerot, ovat erityisen suosittuja. Voit näin säilyttää puhelimesi suojakotelossa myös esimerkiksi maksukortteja, ajokortin ja käteistä, eikä sinun tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi. Tervetuloa osoitteeseen SkalHuset.fi, kun tarvitset puhelimeesi näytönsuojan, suojakotelon tai suojakuoren!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii

  • Show more
Displaying 26 of 26 results
Displaying 26 of 26 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi