• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

ZAGG

ZAGG:n tavoitteena on tarjota vapautta heidän asiakkailleen. Vapautta elektronisten apuvälineiden käyttötavan ja -paikan osalta. ZAGG uskoo, että  toimiston – tai edes kodin – seinät eivät saa rajoittaa sinua.

 

 

 


ZAGG tarjoaa innovatiivisen valikoiman lisätarvikkeita tableteille, jotta voit hyödyntää niiden täyden potentiaalin. Joidenkin ZAGG:n akkukäyttöisten tuotteiden akunkesto voi olla jopa yksi vuosi, joten sinun ei tarvitse edes ajatella lisätarvikkeidesi lataamista!

ZAGG:n älykkäiden tuotteiden, kuten sisäänrakennetulla näppäimistöllä varustetun kotelon, ansiosta voit viedä työsi minne haluat – kahvilaan, junaan tai toimiston sohvalle. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat.

 

Tuotetta

ZAGG

Vuonna 2005 perustettiin hittituote, josta kumpusi ZAGG-tuotemerkki. Olipa kerran mies, joka oli kyllästynyt rannekelloon ilmestyneisiin naarmuihin ja kolhuihin ja päätti siksi löytää käytännöllisen ratkaisun, joka voisi parantaa ongelman. Ratkaisu löytyi ohuesta, läpinäkyvästä ja erittäin kestävästä sotilastason muovikalvosta, jota käytettiin alun perin helikopterin lapojen suojaamiseen vaurioilta suurissa nopeuksissa. Mies näki nopeasti valtavan potentiaalin Yhdysvaltain armeijan käyttämässä suojamateriaalissa ja alkoi miettiä, kuinka hän voisi siirtää materiaalia kuluttajakäyttöön. Hän patentoi ilmiömäisen ideansa, kehitti innovatiivisia käyttötapoja ja pian sen jälkeen perustettiin ZAGG – tietysti invisibleSHIELD-muovikalvon edustamana. Nykyään ZAGG:llä on useita tytäryhtiöitä, ja yhdessä ne toimittavat markkinoiden johtavia lisätarvikkeita älypuhelimiin, älykelloihin ja tabletteihin.

Käytännölliset ja älykkäät lisätarvikkeet iPadille

SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman älykkäitä lisätarvikkeita sinulle, joka haluat viedä iPadin käytön aivan uudelle tasolle. Täältä löydät suojakotelot, jotka suojaavat tablettiasi ulkoisilta rasituksilta ja edistävät laitteen pidempää käyttöikää sekä tietenkin tekevät käytöstä miellyttävämpää. Mikään ei heikennä kokemusta yhtä paljon kuin näytön naarmut tai halkeamat – ZAGG:n suojatarvikkeilla vältyt näiltä ikäviltä haitoilta! Täältä löydät suojakotelot, joissa on käytännöllinen jalustatoiminto valmistettuna eri materiaaleista, kuten kovamuovista ja TPU:sta, mutta myös älykkäitä koteloita integroidulla näppäimistöllä. ZAGG tarjoaa useita erilaisia näppäimistöjä, joissa on suojaavia ominaisuuksia, jalustatoiminto ja näppäimet, joissa on kannettavan tietokoneen suorituskyky. Yksi myydyimmistä ZAGG-tuotteista on Pro Keys, jossa on erittäin ohut näppäimistö, irrotettava kotelo ja eri vaihtoehtoja katselukulman valintaan. Bluetooth-kaksoisyhteyden avulla voit myös käyttää näppäimistöä muissa laitteissa, kuten televisiossa tai puhelimessa. SkalHuset.fi on ylpeä voidessaan tarjota myös ZAGG:n ilmiömäisen Pro Stylus -kynän, joka helpottaa navigointia ja tarjoaa paljon luovia mahdollisuuksia iPadia käytettäessä.

Suojaa laitettasi ihanteellisesti ZAGG-suojatarvikkeella

Etsitkö iskunkestävää suojakuorta tai suojakoteloa älypuhelimellesi? ZAGG:n suojakuorella annat laitteellesi lisäturvaa onnettomuuden sattuessa. SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman suojatarvikkeita eri hintaluokissa, joissa sekä toimivuudella että estetiikalla on tärkeä rooli. Perinteisellä suojakuorella säilytät pehmeän ja kompaktin tuntuman ja saat lisäksi loistavia vaihtoehtoja värin ja tyylin suhteen. Jos sinulla on taipumus pudottaa puhelimesi maahan tasaisin väliajoin, voi olla hyvä idea tutustua kattavamman suojan tarjoaviin suojakoteloihin tai lompakkokoteloihin. Suojakotelo suojaa sekä puhelimen etu- että takaosaa, mikä sopii täydellisesti, jos sinulla on taipumusta kömpelyyteen.

Lompakkokotelossa voit kuljettaa myös puhelinta, käteistä ja pankkikorttia samassa paikassa, mistä monet pitävät. Moni on luultavasti seisonut kahvilan jonossa ostamassa ihanaa kahvia ja viime hetkellä tajunnut, että lompakko oli jäänyt kotiin. Puhelimen unohtaminen tapahtuu kuitenkin hyvin harvoin!

Klikkaa kotiin ZAGG-tuotteita nopealla toimituksella ja 90 päivän avokaupalla

SkalHuset.fi tarjoaa edullisia ja ensiluokkaisia suojatarvikkeita ZAGG:lta, jotka antavat iPhonelle tai iPadille niiden ansaitseman suojan. Onko sinulla kysyttävää tai huolenaiheita? Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä Facebook Messengerin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse saadaksesi neuvoja tai ohjeita ostoksesi suhteen. Jos tilaat meiltä suojatarvikkeita, saat useita maksuvaihtoehtoja, 90 päivän avokaupan ja todella nopean toimituksen. Tarjoamme myös ilmaisen kirjelähetyksen!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii

Displaying 5 of 5 results
Displaying 5 of 5 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi